Η ΕΡΤ επαναφέρει την Ελλη Στάη στο κεντρικό δελτίο ! “Δεν βρέθηκε κάτι άξιο σημασίας”, αναφέρεται στο πόρισμα της ΕΔΕ !

Τέλος καλό, όλα καλά ; Θα δείξει… Προς στιγμή πάντως, έχουμε παύση… συναγερμού στην κόντρα της Ελλης Στάη με την ΕΡΤ ! Βλέπετε, βγήκε τελικά σήμερα το πρωί το πόρισμα από την Ενορκη Διοικητική Εξέταση που είχε ζητήσει να διεξαχθεί ο Διευθύνον Σύμβουλος της δημόσιας τηλεόρασης, Νίκος Σίμος, προκειμένου να… ανακαλυφθεί το τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στην γνωστή δημοσιογράφο και τον διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο, μετά τις καταγγελίες του τελευταίου περί ανάρμοστης, επαγγελματικής συμπεριφοράς της πρώτης.

Από το πόρισμα ,λοιπόν, προκύπτει ή μάλλον… δεν προκύπτει απολύτως τίποτα. Μετά από την έρευνα η οποία έγινε όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πόρισμα, “δεν βρέθηκε κάτι άξιο σημασίας”. Ετσι, οι ΕΡΤικοί επαναφέρουν την Ελλη Στάη στο τηλεοπτικό της πόστο, πράγμα που σημαίνει πως από τις 22 του μήνα θα βρίσκεται και πάλι στην παρουσίαση και εκφώνηση του κεντρικού, δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Βέβαια, όπως λέει και ο σοφός λαός, “γυαλί που ραγίζει δύσκολα κολλάει πάλι”, οπότε το τι ακριβώς θα συμβεί ανάμεσα στην ΕΡΤ και την Ελλη Στάη, θα το δούμε από τον Φλεβάρη και μετά που λήγει και το συμβόλαιο της συνεργασίας τους. Οπως και να ΄χει πάντως, κάτι μου λέει πως αυτός ο… τηλε-γάμος δεν σώζεται με τίποτα !

Read More

And More