Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.12.2014 | 14:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Εξελίξεις στο Star! Ερχονται σημαντικές αλλαγές από Δευτέρα...

Εξελίξεις στο Star! Ερχονται σημαντικές αλλαγές από Δευτέρα...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Οι εξελίξεις τρέχουν στο Star, μιας και από Δευτέρα έρχονται οι πρώτες σημαντικές αλλαγές στο καθημερινό του πρόγραμμα. Το κανάλι της κάτω Κηφισιάς στην προσπάθειά του να ανακτίσει τις χαμένες του δυνάμεις στους πίνακες τηλεθέασης, εννοείται πως προχωρά σε θεαματικές τροποποιήσεις, οι οποίες στόχο έχουν φυσικά να καταφέρουν να πιάσουν τον παλμό των τηλεθεατών.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες μου από Δευτέρα τόσο το "Μαύρο Τριαντάφυλλο", όσο και ο "Ορκος Σιωπής" δεν θα βρίσκονται πλέον στην απογευματινή ζώνη του καναλού. Οχι, όχι μην πάει ο νους σου στο κακό, δεν κόβονται οι παραπάνω σειρές. 

Τόσο το "Μαύρο Τριαντάφυλλο", όσο και ο "Ορκος Σιωπής" μετακινούνται. Πλέον θα παίζουν κάθε πρωί και πιο συγκεκριμένα στις 8.00 π.μ. θα βγαίνει στον αέρα το "Τριαντάφυλλο" και στις 9.00 π.μ. ο "Ορκος". Οσο για το πως θα καλυφθεί το κενό που δημιουργείται το απόγευμα;

Εκεί οι Starικοί αποφάσισαν να βάλουν ελληνική ταινία. Ναι, ο διαχρονικός ελληνικός κινηματογράφος έρχεται για να δώσει το φιλί της ζωής στην απογευματινή ζώνη του καναλιού και βεβαίως - βεβαίως ένα ισχυρό lead-in στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων. 


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10