Ημέρα πρεμιέρας η σημερινή για όλες τις εκπομπές του Star και φυσικά και για το “Μίλα” !

Το… τηλεοπτικό κουδούνι, χτυπά σήμερα στο Star, μιας και σήμερα το μεσημέρι ξεκινά κι επισήμως η νέα τηλεοπτική χρονιά για το κανάλι της κάτω Κηφισιάς, με όλο του το live πρόγραμμα να σηκώνει αυλαία !

Ετσι, μετά από δύο περίπου μήνες απουσίας, όλα τα αστέρια του Star θα βρίσκονται και πάλι κοντά μας, υποσχόμενα να μας χαρίσουν όλο το χειμώνα, μία λαμπερή και ευχάριστη συντροφιά. Μία συντροφιά η οποία θα προσπαθήσει κυρίως να μας προσφέρει ένα χαμόγελο ξενοιασιάς και να μας κλείσει πονηρά το μάτι, κάνοντάς μας για λίγο να ξεφεύγουμε από το γκρίζο της καθημερινότητας…

Η Ελεονώρα Μελέτη, η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, μας περιμένουν όλους σε αυτό το πρώτο τηλεοπτικό ραντεβού μαζί τους, σε αυτό το πρώτο τηλεοπτικό ραντεβού της σεζόν 2012-2013 !

“Μεσημεριανή Μελέτη” (1.00 μ.μ.) !

Στη 1.00 ακριβώς και όταν λέμε 1.00 εννούμε 1.00, η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι εκείνη που θα κάνει… ποδαρικό στις πρεμιέρες του Star, μιας και η “Μελέτη” της θα βγει πρώτη στον αέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια, έχοντας δίπλα της το επίσης γνωστό παρεάκι της (Δήμητρα Καλφούτζου, Γιώργο Κασπίρη, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Σπύρο Σιγούρο), ακολουθεί και φέτος την ίδια τηλεοπτική συνταγή, μιας και ως γνωστόν συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις. Η μόνη σημαντική διαφορά στην εκπομπή, είναι ότι εντάσσεται στο δυναμικό της η Μαρία Σταματέρη, η οποία θα αναλάβει όλο το χειμώνα να μας παρουσιάζει συνεντεύξεις γνωστών προσωπικοτήτων, αλλά και η ψυχολόγος Τένια Μακρή, η οποία με την σειρά της θα παρουσιάζει θέματα που θα αφορούν στην γυναίκα και την δύσκολη καθημερινότητά της.

Οσο για το ποια θα είναι η πρώτη βασικη καλεσμένη της εκπομπής; Η εγκυμονούσα Μαριέττα Χρουσαλά !

“Μίλα” (3.30 μ.μ.) !

Δεν είναι απλά αποφασισμένη φέτος να μας… μιλήσει, είναι αποφασισμένη να μας τα πει όλα ! Με άλλα λόγια; Η Τατιάνα είναι αποφασισμένη να μιλήσει… ελεύθερα, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει (3.30 μ.μ.) !

Η γνωστή παρουσιάστρια για ακόμα μία χρονιά, υπόσχεται να μας προσφέρει ένα συναρπαστικό τηλεοπτικό ταξίδι γεμάτο αποκλειστικότητες, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και φυσικά ενημέρωση, μιας και η Τάτι θα κάνει και φέτος, αυτό που ξέρει καλά. Θα υπηρετήσει μέσα από την εκπομπή της το infotainment, συνδυάζοντας την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, βγάζοντας στον αέρα θέματα, που θα κουβαλούν την προσωπική της σφραγίδα, μιας και η εκπομπή θα είναι προσωποκεντρική, θα είναι όσο το περισσότερο Τατιάνα !

Και οι αποκλειστικότητες ξεκινούν σήμερα το μεσημέρι, με την γνωστή σε όλους μας “Sila”, ή αν προτιμάτε με την Τζανσού Ντερέ, να “Μιλά” στην Τατιάνα για όλα, μέσα από μία συνέντευξη την οποία είμαι σίγουρη πως θα απολαύσετε !

“Φ+Μ Live” (5.50 μ.μ.) !

Μόνο ο τίτλος τους είναι λιγάκι… πειραγμένος, όπως επίσης και το σήμα και οι τίτλοι αρχής της εκπομπής τους, κατά τα άλλα; Εννοείται πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, δεν έχουν αλλάξει τίποτα, μα τίποτα απολύτως σε ότι έχει να κάνει με την τηλεοπτική θεματολογία τους.

Το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο, μετά το… μπατακλάν της επιτυχίας που σημείωσε και πέρσι, αλλά και πρόπερσι, αποφάσισε να παραμείνει πιστό σε αυτό το συγκεκριμένο τηλεοπτικό στυλ και έτσι επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση και με ακόμα περισσότερη τρέλα και όρεξη για σάτιρα, βάζοντας στόχο να γίνει και πάλι το αγχολυτικό μας !


Read More

And More