Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.09.2014 | 15:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Στα καλύτερα λέμε Star"! Αυτό είναι το νέο... ID του καναλιού της κάτω Κηφισιάς!

Στα καλύτερα λέμε Star! Αυτό είναι το νέο... ID του καναλιού της κάτω Κηφισιάς!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

«Στα καλύτερα λέμε STAR!» αυτό είναι το φετινό σλόγκαν του Star, που υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένο λογότυπο και νέα εταιρική ταυτότητα.

Το νέο “on air” του καναλιού δημιουργήθηκε για να συνοδεύσει το πρόγραμμα της σεζόν 2014-2015. Το Star φέτος εξακολουθεί να είναι ψυχαγωγικό, φιλικό και πολύχρωμο, ωστόσο γίνεται πολυσυλλεκτικό εντάσσοντας νέες τυπολογίες στο line up. Ακόμα πιο παιχνιδιάρικα, διασκεδαστικά, γεμάτα φαντασία Σαββατοκύριακα, υπόσχεται η παιδική ζώνη του Star.Φοράμε λοιπόν τη μαγική κορώνα και δημιουργούμε τη δική μας ορολογία για να μεταφερθούμε στον κόσμο της STARLAND, μαγικά, μαζί με τους μικρούς μας φίλους:

Φέτος οι οθόνες γεμίζουν έντονα χρώματα, που σηματοδοτούν τις διαφορετικές πλευρές του προγράμματος. Γιατί το νέο πρόγραμμα του Star τα έχει όλα: ενημέρωση, ψυχαγωγία, ταινίες, σειρές, τα καλύτερα παιδικά cartoon.«Στα καλύτερα λέμε STAR»… λοιπόν!

Την υλοποίηση της νέας εταιρικής ταυτότητας πραγματοποίησε το Star με την εταιρία “about”.
Η νέα αισθητική του καναλιού ξεκίνησε στις 8/9 με νέο λογότυπο του δελτίου ειδήσεων.
Η αλλαγή σε όλο το υπόλοιπο «on air look and feel» πραγματοποιήθηκε στις 13/9 με την έναρξη της νέας ανανεωμένης παιδικής ζώνης του καναλιού. 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10