Δες την ανατρεπτική και απολαυστική εικόνα της Βίκυς Σταυροπούλου στο “Κάτω Παρτάλι”!

Μπορεί να τα έχουμε δει όλα στην τηλεόραση και με την θετική και ενίοτε και με την αρνητική έννοια της συγκεκριμένης φράσης ,όμως, αυτό πιστέψτε με δεν το έχουμε ξανά δει…

Ο δαιμόνιος Λευτέρης Παπαπέτρου – ένας από τους πιο ταλαντούχους σεναριογράφους αυτού του τόπου – δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Ο Λευτέρης που ως γνωστόν υπογράφει το σενάριο της ολοκαίνουργιας σειράς του Mega , “Κάτω Παρτάλι”, είχε μία απίστευτη έμπνευση – ιδέα. Η ΄μάλλον για να ακριβολογώ σε ότι έχει να κάνει με την συγκεκριμένη δουλειά είχε πολλές απίστευτες ιδέες, απλά εγώ είπα σήμερα να ασχοληθώ ίσως με την πιο… παρανοική και ταυτόχρονα τόσο απολαυστική του ιδέα.

Ο Λευτέρης ,λοιπόν, είχε την ιδέα να εμφανίσει αυτή την φορά τους δέκτες μας την αγαπημένη Βίκυ Σταυροπούλου όπως δεν την έχουμε ξανά δει. Είχε την φαεινή ιδέα να την εμφανίσει στους δέκτες μας με έναν εντελώς πρωτοποριακό τρόπο. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί η Βίκυ καθόλη την διάρκεια της σειράς θα εμφανίζεται έχοντας στο κεφάλι της ένα… κλουβί!!!

Ενα κανονικότατο κλουβί, στο οποίο μέσα υπάρχει και ένα ζωντανό, ολοζώντανο πουλάκι !!! Ενα πουλάκι με φαγάκι, νεράκι και όλα τα σχετικά ! Τι; Δεν γίνονται τέτοια πράγματα; Για τον Λευτέρη τα πάντα γίνονται από την στιγμή που θα τα σκεφτεί.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι η Βίκυ παίζει με τόσο φυσικό τρόπο, λες και δεν υπάρχει τίποτα απολύτως στο κεφάλι της ! Τόσο θεά είναι… Δε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω αν περιμένετε γρήγορα να μάθουμε το τι συμβαίνει με αυτό το κλουβί και αυτό το πουλί, μάλλον θα σας απογοητεύσω, μιας και τα σεναριακά πλάνα λένε πως για το κλουβί όλη την σεζόν η συζήτηση θα είναι… κομμένη και μόνο προς το τέλος της χρονιάς υπάρχει περίπτωση να μάθουμε το τι ακριβώς συμβαίνει…

Read More

And More