Η Κατερίνα Στικούδη έρχεται απόψε στους δέκτες μας όπως δεν την έχουμε ξανά δει!

Μια ολόκληρη οικογένεια καταφέρνει να αναστατώσει η Κατερίνα Στικούδη, που υποδύεται τον εαυτό της στο νέο επεισόδιο της σειράς του Alpha.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, που έχει εμφανιστεί και στις σειρές «Πολυκατοικία» και «Μ+Μ» ως γκεστ, δεν σκέφτεται να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού: «Αυτό το διάστημα ασχολούμαι πολύ εντατικά με τη μουσική και το τραγούδι. Θεωρώ ότι δεν θα είχα χρόνο να ασχοληθώ και με την υποκριτική. Επίσης, υπάρχουν δυστυχώς πάρα πολλοί ηθοποιοί που δεν έχουν δουλειά. Αν τώρα μου γινόταν μια φοβερή πρόταση ίσως να το σκεφτόμουν, αλλά γενικώς έτσι να αλλάξω προσανατολισμό, όχι δεν το βλέπω, δηλώνει στο TV Εθνος.

Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «Τατουάζ», «ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι που είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Χαίρομαι πολύ που πηγαίνει καλά και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού. Με το καλό θα ετοιμάσουμε και τον δίσκο, που ίσως βγει στον επόμενο μήνα», λέει η Κατερίνα, που στο νέο επεισόδιο της σειράς θα υποδυθεί τον εαυτό της.

/

Σύμφωνα με το σενάριο, γνωρίζει τον ήρωα που υποδύεται ο Ευθύμης Ζησάκης, κάνοντας τη μητέρα του (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) πολύ χαρούμενη που ο γιος της γνώρισε… celebrity. Τη χαρά της δεν συμμερίζεται ο πατέρας του (Παύλος Ορκόπουλος), που δεν γνωρίζει ποια είναι η Κατερίνα…

Συγκεκριμένα, στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς του Alpha όλα ξεκινούν με μια φωτογραφία: Καθ’ οδόν για το σπίτι της οικογένειας Τριανταφύλλου, μια ζωγραφιά των παιδιών γίνεται η αφορμή να διαφωνήσει ο Σάββας με τη Λυδία. Η μεν Λυδία θέλει να δώσει τη ζωγραφιά στην πεθερά της να τη βάλει στο ψυγείο για να τη βλέπουν όλοι, ο δε Σάββας της λέει ότι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά. Ομως, όταν τελικά η Λυδία πείθει την Αλεξάνδρα να βάλει τη ζωγραφιά στο ψυγείο της, θα καταλάβει πως δεν το έκανε επειδή της άρεσε ούτε επειδή ήθελε να κάνει το χατίρι του Σάββα αλλά γιατί αυτή η ζωγραφιά έχει κάτι το περίεργο…

Read More

And More