H… “Μία” αγκάλιασε όλες εσάς και χθες και εσείς το ίδιο! Τι ποσοστά σημείωσε η εκπομπή;

Η… “Μία” σας αγκάλιασε όλες εσάς και χθες με μεγάλη ζεστασιά, αλλά κι εσείς το ίδιο. Τι κι αν η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται στον αέρα του Star με την brand new εκπομπή της μόλις δύο μέρες; Αν κρίνουμε από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης, η παρέα που ήδη έχει καταφέρει να αποκτήσει είναι μεγάλη, είναι αγαπησιάρικη και διαρκώς… αυξανόμενη!

Απ΄ότι φαίνεται όλες σας αδημονούσατε για την πρεμιέρα της Τατιάνας, αδημονούσατε να δείτε κάτι fresh, νεανικό, ευχάριστο, πολύχρωμο, χαμογελαστό και πάντα καλά ενημερωμένο στους δέκτες σας και η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τους νέους της συνεργάτες κατάφερε να σας το προσφέρουν! Και εσείς; Καθημερινά τους ανταμοίβεται με τον καλύτερο τρόπο, χαρίζοντάς τους την ψήφο της εμπιστοσύνης σας και της προτίμησής σας!

Ετσι και χθες η “Μία” κατάφερε να σκαρφαλώσει ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, σημείωνοντας κατά μέσο 19,2%, ενώ αξίζει να σας επισημάνω πως η εκπομπή κατάφερε να κρατήσει σταθερά τα διαρκώς ανοδικά ποσοστά της, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ν΄ αγγίξει και το 24,5%. Οσο για το τι έκανε η “Μία” και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών; Κι εκεί κατάφερε να κερδίσει ένα ωραιότατο 18,3% !

Read More

And More