Κύμα πρεμιέρας στο prime-time του Star από σήμερα με ταινίες του… κουτιού!

Μήνας κωμωδίας είναι ο Ιούλιος στο Star! Βλέπετε, το κανάλι της κάτω Κηφισιάς φρόντισε να μην αφήσει παραπονεμένους τους σινεφίλ και έτσι εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης 11 ολοκαίνουργιων ταινιών, στις οποίες τη μερίδα του λέοντος κρατούν οι κωμωδίες.
Κωμωδίες, λοιπόν, θρίλερ, αισθηματικές κομεντί, περιπέτειες και ταινίες μυστηρίου συνθέτουν τον κινηματογραφικό καμβά του Star, που ελπίζει με αυτό τον τρόπο να καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών και φυσικά και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
Σαφέστατα η ταινία που ξεχωρίζει είναι το θρίλερ «Ο Αμερικάνος» με τον Τζορτζ Κλούνεϊ που προβάλλεται απόψε.
Στην κατηγορία των θρίλερ, όμως, συγκαταλέγεται και η ταινία «Βρικόλακας στο Βέγκας», με τους Τόνι Τοντ και Ντέλια Σέπαρντ. Σε αυτό το φιλμ που διαπραγματεύεται το αιώνιο κινηματογραφικό θέμα των βρικολάκων, έχουμε να κάνουμε με ένα βαμπίρ το οποίο αποφασίζει να ασχοληθεί με την… πολιτική.
Αν σας αρέσει το ρομάντζο και η γλύκα, θα σας απογοητεύσουμε, μια και μόνο μία είναι αυτή τη φορά η αισθηματική κομεντί που θα βγει στον αέρα από το Star. Και το όνομα αυτής; «Ημέρα Γάμου». Κεντρική ηρωίδα μας είναι η Κατ, μία όμορφη αλλά ανασφαλής Βρετανίδα, που ζει στη Νέα Υόρκη και λαμβάνει το προσκλητήριο γάμου της ανταγωνιστικής και εκνευριστικής αδελφής της…

Μόνο μία είναι, όμως, από τις έντεκα νέες ταινίες η ταινία εκείνη που συγκαταλέγεται στην κατηγορία ταινίες μυστηρίου. Πρόκειται για την ταινία «Guns», με τους Κολμ Φιόρε, Ελίσα Κούθμπερτ και Γκρέγκορι Σμιθ. Ο Πολ Ντούγκιντ είναι διαβόητος στον κόσμο της παράνομης διακίνησης όπλων, με την ικανότητα να ξεφεύγει πάντα από τα δίχτυα της αστυνομίας.
Τρεις συνολικά είναι οι νέες περιπέτειες που θα μεταδοθούν αυτό τον μήνα από το Star. Πρόκειται για δύο περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας, με τίτλο «Μηχανόβιες εναντίον Ανδροειδών» και «Κβαντική αποκάλυψη», αλλά και για την οικογενειακή περιπέτεια «Κιτ: Ντετέκτιβ σε δράση». Στο «Κιτ», παίζουν οι Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν, Τζούλια Ορμοντ και Τζόαν Κιούζακ.
Οσο δε για το ποιες είναι οι κωμωδίες που θα «προσγειωθούν» λίαν συντόμως στους δέκτες μας μέσα από το Star; Πρόκειται για τις κωμωδίες: «Μωρό Καθ’ οδόν», «Η κλίκα», «Disaster Movie» και «Το σχέδιο του Χένρι». Στο φιλμ «Μωρό καθ΄οδόν» παίζουν οι Χέδερ Γκράχαμ και Τζέρι Ο΄Κόνελ και, όπως ίσως φαντάζεστε, η ταινία μας διηγείται την εννεάμηνη περιπέτεια που περνά το ζευγάρι, μέχρι να αποκτήσει το μωρό του.
Στην «Κλίκα» τώρα, στους βασικούς ρόλους μεταξύ άλλων βλέπουμε τους Ελίζαμπεθ Μακλάφλιν και Ελεν Μάρλοου.
Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με το «Disaster Movie», ο τίτλος μάλλον τα λέει όλα από μόνος του. Είναι μία ακόμη ξεκαρδιστική παρωδία, μέσα από την οποία αναβιώνουν τα «Iron Man», «Jumper», «The incredible Hulk» και «Wanted». Οι πρεμιέρες των ταινιών αυτό τον μήνα στο Star ολοκληρώνονται με την μετάδοση της κωμωδίας «Το σχέδιο του Χένρι», με τον Κιάνου Ριβς και Βέρα Φαρμίγκα να υπόσχονται να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο.

Read More

And More