“Ταμάμ”: Μάθε ότι θα συμβεί στο νέο κύκλο επεισοδίων!

Μπορεί το «Ταμαμ» να τελείωσε, όμως, τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς! Ο γνωστός σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος μας υποδέχτηκε πριν από λίγες ημέρες με μεγάλη χαρά και παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γυρίσματα του νέου κύκλου στο οποίο ανάμεσα στους άλλους εμφανιζόταν και ο Κώστας Σπυρόπουλος, που θα είναι το νέο πρόσωπο της σειράς από Οκτώβρη και η παρουσία του οποίου θα αποδειχθεί καταλυτική.

Σε ένα παλιό διαμέρισμα της Κυψέλης, στο τηλεοπτικό σπίτι δηλαδή του Μετίν (Μανώλης Μαυροματάκης) και της Μυρτώς (Μαρία Λεκάκη) όλοι είχαν πιάσει δουλειά από νωρίς. Εκεί ακούραστος, πάντα ευγενικός και χαμογελαστός, ο Πιέρρος Ανδρακάκος είχε τόση χαρά, λες και μας υποδεχόταν σπίτι του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε τα γυρίσματα του νέου κύκλου επεισοδίων του «Ταμάμ». Είμαι πολύ χαρούμενος που το «Ταμάμ» φέτος ήρθε και κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα».
-Πιστεύεις πως η σειρά θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα αν δεν τη βλέπαμε διαρκώς σε επανάληψη; Κάποια στιγμή δεν ήξερε κανείς αν παίζει και πότε καινούργιο επεισόδιο.
-Δεν θα σου πω ότι οι επαναλήψεις δεν ταλαιπώρησαν κι εμάς, αλλά όλα αυτά έγιναν λόγω εκλογών, γι’ αυτό χάσαμε το μπούσουλα. Στη συνέχεια, όμως, βρήκαμε τον ρυθμό μας.
-Είναι μία οικονομική σειρά, στημένη πάνω στη λογική της «Μουρμούρας», η οποία φέτος βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο και πολλοί μίλησαν για σειρά αισθητικής και συνθηκών δεκαετίας ’90.
-Δεν συμφωνώ με όλα όσα ακούγονται και πραγματικά η «Μουρμούρα» αδικείται από τέτοιου είδους σχόλια. Ολοι θα θέλαμε να κάνουμε μία υπερπαραγωγή, όλοι θα θέλαμε να κάνουμε μία σειρά εποχής. Γίνεται; Δεν γίνεται. Oλοι θα θέλαμε να κάνουμε το «Νησί», γίνεται; Δεν γίνεται. Βιώνουμε μία πολύ δύσκολη πραγματικότητα και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στη τηλεόραση. Εμείς κοιτάμε να προσαρμοστούμε και να απλώνουμε πλέον τα πόδια μας μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Κάνουμε τηλεόραση με απόλυτα ρεαλιστικά δεδομένα, και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Για πρώτη φορά τα πάντα στην τηλεόραση έχουν πάρει την κανονική τους διάσταση (εντάξει, έχουμε πέσει και ένα κλικ πιο κάτω…) και αυτό μας χρειάζεται τώρα. Αυτό είναι που μπορεί να αντέξει η διαφημιστική αγορά.

-Και έφτασε η ώρα να μας μαρτυρήσεις τα προσεχώς!

-Το καλοκαίρι έρχεται και φεύγει και βλέπουμε τους πάντες να είναι χωρισμένοι. Και η Μυρτώ με τον Μετίν και η Eλλη με τον Τζεμ. Ο Μετίν είναι απίστευτα ενοχλημένος γιατί διαπιστώνει πως η Μυρτώ τού είπε ψέματα ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο και γι’ αυτό δεν μπορεί να τον παντρευτεί, ενώ ο Τζεμ δεν μπορεί να συγχωρήσει την απιστία της Eλλης. Νιώθει και πληγωμένος και προδομένος. Τα πράγματα δεν γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή όλων ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο πρώτος άνδρας της Μυρτώς και πατέρας των παιδιών της.
-Να υποθέσω πως επιστρέφει για να διεκδικήσει ό,τι του… ανήκει;
-Ακριβώς, επιστρέφει για να διεκδικήσει και την καρδιά της Μυρτώς, αλλά και την αγάπη των παιδιών του. Αλλωστε, οι δυο τους είχαν σταματήσει να είναι μαζί, όχι γιατί δεν αγαπιούνταν, αλλά γιατί εκείνος ως θεότρελος οικολόγος και ανθρωπολόγος δεν μπορούσε να έχει μία συμβατική ζωή με τη Μυρτώ, ούτε να καταλάβει τις ανάγκες της.
-Ο Κώστας Σπυρόπουλος πώς είναι σε αυτόν τον ρόλο;
-Απλά απολαυστικός. Ο Κώστας έχει να κάνει πάρα πολύ καιρό τηλεόραση, κωμωδία δεν θυμάμαι αν έχει κάνει και ποτέ του, οπότε είμαι σίγουρος πως θα τον λατρέψετε.
-Και οι άλλοι ήρωες;
-Θα δούμε και την Ντιλέκ να ζει έναν πολύ ρομαντικό έρωτα με τον Τεό, όπως επίσης εννοείται πως και η Μαρία Διακοπαναγιώτου δεν εγκαταλείπει τα όπλα και εξακολουθεί και σε αυτόν τον δεύτερο κύκλο να διεκδικεί… μανιασμένα τον «Αλή» (Νίκος Μαγδαληνός).

Τέλος, αξίζει να σου πω επίσης πως εκτός από τον Κώστα Σπυρόπουλο, στη σειρά θα εμφανιστεί ακόμα ένα νέο πρόσωπο. Η ηθοποιός Νεφέλη Κουρή, η οποία εμφανίζεται ως φίλη της Ελλης και ερωτεύεται τον Τζεμ. Αλλωστε η Ελλη δεν της αποκαλύπτει τον έρωτά της για τον Τζεμ…

Πηγή: TV Εθνος


Read More

And More