Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.06.2013 | 17:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Οι δικαστικές περιπέτειες του Στ. Θεοδωράκη ! Του ζητούν με αγωγή 1.000.000 ευρώ...

Οι δικαστικές περιπέτειες του Στ. Θεοδωράκη ! Του ζητούν με αγωγή 1.000.000 ευρώ...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μπλεξίματα με την δικαιοσύνη έχει αυτή την εποχή ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει μπει στο στόχαστρο Λαρισαίου δικηγόρου ο οποίος του ζητά για αποζημίωση το αστρονομικό ποσό του 1.000.000 ευρώ!

Τα τρεχάματα του γνωστού δημοσιογράφου με την Ευελπίδων ξεκίνησαν μετά την προβολή των "Πρωταγωνιστών" που μεταδόθηκαν στις 19 Μαίου και ήταν αφιερωμένοι στους Σαρακατσανέους.

Ο Λαρισαίος δικηγόρος, Στέλιος Σούρλας, ζητώντας του να αποκαταστήσει την ιστορική αξιοπρέπεια των Σαρακατσάνων, αποφάσισε να προχωρήσει σε αγωγή, στην οποία θα ζητάει 1 εκ. ευρώ, ποσό που "θα εκχωρηθεί στην Πανελλήνια ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων".

Ο κ. Σούρλας αναφέρει συγκεκριμένα: "Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πρωταγωνιστές (στις 19 Μαΐου), φιλοξενήθηκε ο καθηγητής κ. Γραμματικάκης, ο οποίος σε μία ατυχή αναφορά του αποκάλεσε τους Σαρακατσαναίους ως "αβλαβείς βοσκούς", οι οποίοι μάλιστα "δεν εγνώριζαν καθόλου εάν υπήρχε το 1897 ελληνοτουρκικός πόλεμος", θίγοντας τοιουτοτρόπως βάναυσα το πατριωτικό τους συναίσθημα, καθότι εννόησε ότι ήσαν αμέτοχοι κατά τη διάρκεια του πολέμου αυτού και κατ' επέκταση στην προσπάθεια του Γένους να απελευθερωθεί από τον τουρκικό ζυγό".
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10