Η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει…

Στην ενεργό δράση αποφάσισε να επιστρέψει η Ράνια Θρασκιά. Και μάλιστα; Κάνοντας μία εκπομπή μέσα από την οποία ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη, η οποία δεν είναι άλλη από τα παιδιά.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από το πρώτο web-radio παιδικό σταθμό “ifeelkid.gr”, – ο οποίος και εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο – όπου και μία φορά την εβδομάδα παρουσιάζει την εκπομπή , “Αυστηρώς κατάλληλο για ανηλίκους”.

Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή για όλη την οικογένεια από το Ifeelkid.gr έρχεται για να γίνει η νέα σας αγαπημένη διαδικτυακή συνήθεια!

Οσο για το τι λέει γι ΄αυτή την εκπομπή η ίδια η Ράνια Θρασκιά μέσα από σχετικό δελτίο τύπου; Μέσα από συζητήσεις με ειδικούς θα προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά στις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, την οικογένειά μας!

Ψυχολόγοι, γιατροί και εκπαιδευτικοί θα μοιράζονται μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις τους και θα προσπαθούν να λύνουν όλες τις απορίες μας και να φωτίζουν τους προβληματισμούς μας. Με γνώμονα την αγάπη μας για τα παιδιά, θα αναζητούμε όλους εκείνους τους τρόπους που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι γονείς που μεγαλώνουν χαρούμενα παιδιά!

Επίσης, κάθε εβδομάδα θα έχουμε για εσάς ενδιαφέρουσες προτάσεις για να περάσουν καλά μικροί και μεγάλοι, θα ακούμε μαζί υπέροχη μουσική και θα διαβάζουμε παραμύθια και ιστορίες που έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν…

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ στο www.ifeelkid.gr και θα είστε ήδη στην παρέα μας! Κάθε Πέμπτη στις 16.00, σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις και δώρα!

Read More

And More