Στον… πάγο μπαίνει το τηλεπαιχνίδι του Mega για την Ζέτα Μακρυπούλια;

Σε θρίλερ και μάλιστα σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελλίσεται το πολυσυζητημένο τηλεπαιχνίδι του Mega ,”I love my country”, το οποίο υποτίθεται πως θα ερχόταν στους δέκτες μας τον Μάρτιο και για την παρουσίαση του οποίου οι ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού βρισκόντουσαν ένα βήμα πριν δώσουν και πάλι τα χέρια με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Και σου μιλάω για θρίλερ, γιατί από εκεί που μέχρι πριν από λίγες ημέρες τα πάντα φαινόντουσαν να είναι έτοιμα έτσι ώστε όντως το συγκεκριμένο φορμάτ να βγει στον αέρα από το Mega, τώρα; Τώρα βρισκόμαστε και πάλι στο μηδέν ή για να ακριβολογώ κάτω από το μηδέν, μιας και απ ΄ότι πιάνουν οι κεραίες μου, το “I love my country” έχει “παγώσει”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει προς τα έξω, η διαφημιστική αγορά έχει σου λέει αναδιπλωθεί, τα διαφημιστικά έσοδα έχουν συρρικνωθεί, γεγονός που κάνει τους Megaλικούς πρώτον να ανησυχούν τα μάλλα για το πρόγραμμά τους και δεύτερον να αναθεωρούν αναγκαστικά αποφάσεις που είχαν πάρει για το β ΄μισό της σεζόν, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το “I love my country”.

Για την ώρα φυσικά ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει, αν και απ ΄ότι όλα δείχνουν το “I love my country” και η φετινή συνεργασία με την Ζέτα θα μπουν στην… βαθιά κατάψυξη! Για να δούμε…

Read More

And More