“Η τελευταία λέξη”! Πρεμιέρα για τον Παύλο Τσίμα στο ΣΚΑΙ.

Με μια αποστολή στο Κομπάνι, στο πιο θερμό σημείο του πλανήτη, κάνει πρεμιέρα ο Παύλος Τσίμας με την εκπομπή «Η τελευταία λέξη» την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 23:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Με μια αποστολή στο πιο θερμό σημείο του πλανήτη, στο πεδίο της μάχης ανάμεσα στους τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους» και τους Κούρδους μαχητές, στο πολιορκημένο Κομπάνι, ξεκινά ο Παύλος Τσίμας ένα νέο κύκλο τηλεοπτικών εκπομπών, στον ΣΚΑΙ.
Η εκπομπή «Η τελευταία λέξη», θα επιχειρεί κάθε εβδομάδα να δώσει απαντήσεις σε κάποιο από τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας.
Αυτήν την Κυριακή, η κάμερα της εκπομπής ακολουθώντας την αποστολή των Γιατρών του Κόσμου φθάνει ως το Κομπάνι, καταγράφει τον ήχο της μάχης, τα πρόσωπα των πολεμιστών και την απελπισία των αμάχων. Διερευνά τα ερωτήματα που αυτήν την ώρα κάνουν τον κόσμο να κρατά την ανάσα του:
Ποιοί είναι αυτοί οι φανατικοί της βίας, που αποκεφαλίζουν ομήρους και ξεκληρίζουν χωριά ολόκληρα; Από που έρχονται, τι επιδιώκουν και τι εξηγεί τη γοητεία που ασκούν σε νέους και νέες που ζουν στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις; Πώς κατάφεραν να κυριαρχήσουν σε ένα μεγάλο μέρος της Συρίας και του Ιράκ και να ελέγχουν σήμερα μια περιοχή, έκτασης ίσης με την επικράτεια της Μεγάλης Βρετανίας; Και πόσο σημαντικό κίνδυνο αντιπροσωπεύουν για το μέλλον μας;
«Η τελευταία λέξη» κάθε Κυριακή στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Read More

And More