Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.10.2013 | 14:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Στον... πάγο η νέα εκπομπή της Ελ. Τσολάκη στον Alpha!

Στον... πάγο η νέα εκπομπή της Ελ. Τσολάκη στον Alpha!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Το... ματιάξανε τελικά εκεί στον Alpha το κορίτσι μου φαίνεται - ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε - και αίφνης ότι σχεδιαζόταν για 'κείνη στην Κάντζα, έχει "παγώσει". 

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την νέα, ωραία και πολλά υποσχόμενη Ελένη Τσολάκη η οποία κατέβηκε με... φόρα από την Θεσσαλονίκη, όλο το καλοκαίρι έδωσε τις πρώτες εξετάσεις της στα Media της Αθήνας μέσα από τους "ΠΕΔΕΣ" του Alpha και τώρα; 

Τώρα από που ετοιμαζόταν να πατήσει για καλά το "γκάζι", κάποιοι αποφάσισαν να της πατήσουν το... "φρένο" και για λίγο να την βγάλουν όλως τυχαίως εκτός τηλεοπτικού ανταγωνισμού, γιατί ξέρετε οι συγκρίσεις καμιά φορά σε αυτή την ζωή μπορεί να αποβούν μοιραίες... 

Με άλλα λόγια; Ενώ τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό πως οι διοικητικοί του Alpha αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με την Ελένη και το χειμώνα, δίνοντάς της ψυχαγωγική εκπομπή κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, εντέλει το όλο σχέδιο έχει "παγώσει".

Είναι χαρακτηριστικό δε το γεγονός, ότι ενώ αυτή την εποχή οι πάντες θα έπρεπε να τρέχουν το συγκεκριμένο φορμά για να κάνει κι αυτό πρεμιέρα στους δέκτες μας περί τα τέλη του μήνα, στην Κάντζα επικρατεί μία περίεργη ηρεμία και μία... χαλαρώτητα να την πω; Σε ότι έχει να κάνει πάντα με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. 

Μάλιστα, αν επιμένεις και συνεχίζεις τις ερωτήσεις, εύκολα διαπιστώνεις πως οι ρυθμοί απλά δεν έχουν πέσει στο... ρελαντί, αλλά πως κανείς δεν είναι σε θέση να σε διαβεβαιώσει αυτή τη στιγμή για το ποιο είναι ακριβώς το τηλεοπτικό μέλλον του συγκεκριμένου φορμά και μοιραία και της Ελένης στον Alpha. 

Για να δούμε, θα φανεί τυχερή για να ξεκινήσει η... απόψυξη; 


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10