“The Voice 2”: Στη τελική ευθεία – Οι ευχές των τεσσάρων κριτών στα “παιδιά” τους!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, αφού έφτασε η στιγμή για το μεγάλο τελικό της Κυριακής και για να ανακαλύψουμε το ποια θα είναι η νέα, μεγάλη φωνή της Ελλάδας. Ετσι, όπως καταλαβαίνεις οι πάντες έχουν πάρει θέσεις μάχης, μιας και όλοι θέλουν να σηκώσουν την… κούπα!

Και η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος και ο Μιχάλης Σταβέντο και η Μελίνα Ασλανίδου θέλουν το δικό τους “παιδί” να είναι αυτό που θα κόψει πρώτο το νήμα! Αλλωστε, παρέα έχουν περάσει σχεδόν ένα ολόκληρο, άκρως συναρπαστικό χειμώνα.

Η Κατερίνα Καμπανέλλη, η Άννα Βιλανίδη, ο Κώστας Αγέρης και ο Νεκτάριος Μαλλάς πέρασαν από τις blind auditions, τα battles και τα live του΄”The Voice 2″ και έφτασαν στον τελικό των coaches τους, αλλά και του κόσμου βεβαίως-βεβαίως.

Ετσι, έχει ενδιαφέρον να δεις τις τρυφερές ευχές των τεσσάρων κριτών μία ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε!!!

Η Μελίνα Ασλανίδου γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram : “Αγαπημένε μου Νεκτάριε ήρεμα …. Καλη επιτυχία Νεκτάριέ μου … Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά… Πάμε για το φινάλε αυτή την Κυριακή”

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρει με την σειρά της στο Facebook: “Τελική ευθεία! Ειμαι πολυ περήφανη γι αυτο το παιδί με το τόσο σπάνιο ταλέντο που της χάρισε ο Θεός και ήρθε σε μένα! Εφτασε η ώρα του τελικού!Καλή επιτυχία στην Αννα μου αλλά και στην Κατερινα και στον Κώστα και στον Νεκταριο !…”

Και ο Αντώνης Ρέμος εννοείται πως είναι… έτοιμος για όλα : “Πάμε για τον τελικό, στηρίζουμε Κώστα Αγέρη, ‪#‎teamremos‬ ‪#‎winnercoach‬ ‪#‎thevoiceofgreece‬, να στηρίξουμε την επιλογή του κόσμου και δική μας.”

Τέλος και ο Μιχάλης Σταβέντο σπεύδει να στηρίξει το “κορίτσι του” και να του στείλει την θετική του ενέργεια με κάθε τρόπο: “Νάτο το κορίτσι μου!!! Πάμε δυνατά Κατερινάκι μου!!! Αλάνια μου στηρίζουμε Κατερίνα Καμπανέλλη στον τελικό της Κυριακής ‪#‎teamstavento‬ ‪#‎thevoiceofgreece…”





Read More

And More