Ολοκαίνουργια, σατιρική εκπομπή έρχεται στο ΣΚΑΙ! Μάθε ποιοι θα την παρουσιάζουν…

«Οτινάναι» θα επιχειρούν να λένε ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου στη νέα σατιρική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 23.30.
«Οτινάναι» σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και οι ίδιοι) …αδικούν όσους πιο πολλούς μπορούν.
Μια εκπομπή εξαιρετικά …αφιερωμένη, για να λένε ό,τι να ΄ναι, κυρίως για να δικαιολογήσουν τον τίτλο της εκπομπής, αλλά και για να μην έχουν ποτέ πρόβλημα στην ανεύρεση θεμάτων.
Ανθρωποκυνηγητά που κόβουν την ανάσα, εντυπωσιακές εκρήξεις και μάχες σώμα με σώμα προς το παρόν δεν υπάρχουν αλλά αν ποτέ υπάρξουν, θα ειδοποιηθείτε με σήματα καπνού…
Ο Μάνος και Πέτρος – σε πρίπτωση δε που δεν το ξέρεις – εδώ και χρόνια είναι άκρως επιτυχημένο, ραδιοφωνικό ντουέτο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ όπου με το ιδιαίτερο, βιτριολικό τους χιούμορ έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικό κοινό.

Εύχομαι ,λοιπόν, η σούπερ ραδιοφωνική τους χημεία να λειτουργήσει και στο πλατό, έτσι ώστε να έχουμε και ΄μείς ακόμα μία επιτυχημένη εκπομπή που να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, να καυτηριάζει ότι και όποιους πρέπει και να μας χαρίζει χαμόγελο.

Read More

And More