Αποχωρεί ο Τάσος Χαλκιάς από το “Κάτω Παρτάλι”; Η αινιγματική δήλωση-βόμβα του ηθοποιού…

“Κάτω Παρτάλι” χωρίς “Διαμαντή” γίνεται; Εννοείται πως δεν γίνεται, μιας και ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν πέρσι αναμφισβήτητα όλα τα λεφτά στην σειρά – φαινόμενο του Mega που ήρθε στους δέκτες μας και προκάλεσε φρενίτιδα. Ο Τάσος Χαλκιάς μετά από πρόταση του δαιμόνιου δημιουργού Λευτέρη Παπαπέτρου επέστρεψε τηλεοπτικά και αυτή η επιστροφή του ήταν πιο απολαυστική από ποτέ.

Και ενώ ,λοιπόν, όλοι θεωρούσαμε κάτι παραπάνω από βέβαιη την συμμετοχή του αγαπημένου ηθοποιού και στο φετινό κύκλο επεισοδίων της σειράς, εκείνος με μία δήλωση-βόμβα στο Κυριακάτικο “TV Εθνος”, έφερε τα πάνω – κάτω με αποτέλεσμα η τηλεοπτική φωτιά που άναψε να είναι μεγάλη ή μάλλον για να ακριβολογώ Megaλη! Τι ακριβώς είπε;

«Υπήρξε ιδιαίτερη χαρά το “Παρτάλι” για μένα, ήταν ένας ρόλος που αγάπησα πολύ. Θα ήθελα να επιχειρήσω και πάλι να φέρω τον “Διαμαντή” κοντά μου», δήλωσε αρχικά και έσπευσε να συμπληρώσει σε ότι έχει να κάνει με το νέο κύκλο επεισοδίων:

«Εξαρτάται από την παραγωγή, τον συγγραφέα και κατά πόσον η παρουσία μου θα είναι αρκετά σημαντική για να ενδιαφέρει και μένα ώστε να είμαι στη σειρά. Για να θεωρείται κλεισμένο πρέπει να λυθούν κάποια ζητήματα που δεν έχουν λυθεί και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες».

Με άλλα λόγια; Ο Τάσος Χαλκιάς και οι συντελεστές της συγκεκριμένης δουλειάς περνούν περίοδο έντασης και αλλεπάλληλων συζητήσεων και εγώ το μόνο που έχω να πω, ή μάλλον να ξανά πω, είναι ότι “Παρτάλι” χωρίς “Διαμαντή” δεν γίνεται, οπότε ας σοβαρευτούνε εκεί στη Μεσογείων, για να μπορέσουμε και αυτό το χειμώνα να απολαύσουμε τον Τάσο Χαλκιά στη συγκεκριμένη δουλειά.

Γιατί διαφορετικά η απώλεια του Τάσου εννοείται πως θα στοιχίσει και στο κανάλι, αλλά και στην πορεία της σειράς. Βλέπεις στην τηλεόραση τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, όσο επιτυχημένα κι αν έχει πάει την πρώτη σεζόν και σίγουρα τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο αν αρχίσουν και οι… προσθαφαιρέσεις στην συνταγή, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κόψει το “αυγολέμονο”!


Read More

And More