Τι… τρέχει τελικά με την Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Alpha;

Οτι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο; Ιδού η απορία… Μες την τρελή χαρά ξεκίνησαν οι συζητήσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου και των υπευθύνων του Alpha για του χρόνου και στην πορεία; Κόπηκαν και τα γέλια, κόπηκαν και οι πολλές – πολλές χαρές.

Ναι, γιατί μπορεί οι διαπραγματεύσεις της γνωστής παρουσιάστριας με το κανάλι να ξεκίνησαν με καλούς οιωνούς και σε πολύ θετικό κλίμα – λόγος που και κάποιοι έσπευσαν να γράψουν πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Alpha έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν την συνεργασία τους για ακόμα μία σεζόν – ,όμως, στην πορεία αυτή η… ωραία ατμόσφαιρα “στράβωσε”.

Οι του Alpha πρότειναν για ακόμα μία φορά γενναίο “κούρεμα” τόσο στις αποδοχές της Βίκυς, όσο και στον προυπολογισμό της εκπομπής, πράγμα που αρχικά η δημοσιογράφος δέχτηκε. Αλλωστε, έχει δεχτεί ανάλογο ψαλίδισμα στις αποδοχές της και στο μπάτζετ της εκπομπής και τις προηγούμενες σεζόν, μιας και γνωρίζει πολύ καλά την κρίση που περνά και η ελληνική τηλεόραση.

Στην πορεία ,όμως, φαίνεται πως θέλησε να σκεφτεί καλύτερα όλο αυτό το… πρέσινγκ προς τα κάτω που για ακόμα μία φορά έχει πέσει στο τραπέζι πριν την ανανέωση του συμβολαίου και εκεί το θέμα “πάγωσε”. Οι εβδομάδες περνούν και όχι ακόμα η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έχει πει την τελευταία της λέξη στο κανάλι, ούτε έχει πάρει την οριστική της απόφαση.

Αποτέλεσμα; Ακόμα η Βίκυ δεν έχει υπογράψει με τον Alpha, γιατί θέλει αν πει το “ναι” τα χρήματα που θα έχει στα χέρια της για να βγει στον αέρα το “Πάμε Πακέτο” να αρκούν, έτσι ώστε να υπάρχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και για να μην καταντήσουμε να περιμένουμε τα νέα επεισόδια της εκπομπής με το… τουφέκι όπως έγινε φέτος, λόγω οικονομίας φυσικά τηλεοπτικών δυνάμεων!

Read More

And More