Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.11.2013 | 14:25
Νάνσυ Νικολαΐδου

Οριστικό : Ο Λοΐζος Ξενόπουλος ο νέος διευθυντής προγράμματος του Mega!

Οριστικό : Ο Λοΐζος Ξενόπουλος ο νέος διευθυντής προγράμματος του Mega!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Την ψήφο εμπιστοσύνης όλης της διοίκησης, αλλά και όλων των ανθρώπων του Mega πήρε τελικά ο Λοΐζος Ξενόπουλος. Με άλλα λόγια; Ο Λοΐζος είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού, μιας και σήμερα το πρωί "κλείδωσε" η επιλογή του για την συγκεκριμένη θέση.

Οπως σας είχα γράψει και σε σχετικό ρεπορτάζ της Παρασκευής, ο Λοΐζος ήταν εκείνος που ευθύς εξ ΄αρχής ήταν ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία της διεύθυνσης προγράμματος μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου, μιας και οι άνθρωποι του Mega ήθελαν να επιλέξουν γι ΄αυτή την τόσο δύσκολη θέση, έναν άνθρωπο πρώτον εμπιστοσύνης και δεύτερον έναν άνθρωπο που να γνωρίζει και από την καλή, αλλά και από την ανάποδη το τι πάει να πει Mega και την λειτουργία του.

Ο Λοΐζος Ξενόπουλος ως υπεύθυνος ελληνικού προγράματος όλα αυτά τα χρόνια είχε κάνει μία άκρως επιτυχημένη δουλειά στο Μεγάλο Κανάλι και είχε αναπτύξει με τους πάντες άριστες σχέσεις συνεργασίας και δεν εννοώ μόνο με τους Megaλικούς, αλλά και με όλους όσους συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια με το Mega. Ηθοποιούς, σεναριογράφους, σκηνοθέτες, παρουσιαστές.

Ετσι, ο Λοΐζος είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του Mega, αν και κάτι τέτοιοι παραδοσιακοί, τηλεοπτικοί, βαρύγδουποι χαρακτηρισμοί δεν του αρέσουν, μιας και πρόκειται για έναν άνθρωπο low-profail και χαμηλών τόνων που προτιμά να μιλά μόνο μέσα από την δουλειά του.

Καλή αρχή ας του ευχηθούμε και... καλό κουράγιο. Είναι σίγουρο πως θα του χρειαστεί...

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10