“Your face sounds familiar”! Σας παρουσιάζουμε την επίσιμη φωτογράφηση του ΑΝΤ1…

Το ξεχωριστό τηλεοπτικό θέαμα «Your Face Sounds Familiar», με τους αμέτρητους fans σε όλο τον κόσμο, κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την Κυριακή 14 Απριλίου μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1!

Ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις το «Your Face Sounds Familiar» φέρνει τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής στο ίδιο stage. Έτσι όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η Lady Gaga, η Rihanna, ο Michael Jackson, ο Freddie Mercury και πολλοί ακόμα super stars θα βρεθούν μαζί στη σκηνή και φυσικά… θα μας καταπλήξουν!

Το show αποτελείται από 12 Live, στα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά κι έναν διαφορετικό super star της μουσικής βιομηχανίας.

Στο τέλος του κάθε Live o παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.

Το «Your Face Sounds Familiar» θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό για τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της.

Τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων θα αξιολογεί και θα σχολιάζει από το πλατό σε κάθε Live η 4μελής κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Ρήγα, Γεράσιμο Γεννατά, Μπέσσυ Μάλφα, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στο show θα διαγωνιστούν 10 ταλαντούχοι και αγαπητοί στο κοινό καλλιτέχνες: η Θωμαή Απέργη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κρυσταλλία, η Άντα Λιβιτσάνου, η Μαντώ, ο Θανάσης Αλευράς, ο Νίκος Γκάνος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Κώστας Μαρτάκης.

Θωμαής Απέργη

Τους παίκτες κάθε εβδομάδα θα προπονούν και θα προετοιμάζουν για την εμφάνισή τους on stage, τρεις καταξιωμένοι επαγγελματίες της μουσικής, του χορού και της ηθοποιίας, ώστε το performance τους να είναι… τέλειο! Πρόκειται για τις: Σία Κοσκινά, Μαρία Λυραράκη, Βικτώρια Χαλκίτη.

Θανάσης Αλευράς

Με ανατρεπτικό χαρακτήρα και διαφορετικό ύφος από τα καθιερωμένα, το «Your Face Sounds Familiar» έρχεται για να κάνει την έκπληξη και να πείσει πως στη σκηνή του τα πάντα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν.

Αντα Λιβιτσάνου

«Your Face Sounds Familiar», το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, από τις 14 Απριλίου θα είναι στον ΑΝΤ1 για να μεταμορφώνει τις Κυριακές μας… μαγικά!

Κώστας Μαρτάκης

Μαντώ

Νίκος Γκάνος

Κρυσταλλία

Κωνσταντίνος Καζάκος

Σύλβια Δελικούρα

Κρατερός Κατσούλης

Read More

And More