Μαρία Μπεκατώρου: Κατάφερε να μας συγκινήσει! Μάθε τι έκανε…

Μαρία Μπεκατώρου… Όσοι την ξέρουν μπορούν να σε διαβεβαιώσουν πως πρόκειται για ένα κορίτσι που έχει καρδιά μικρού παιδιού. Όσοι την ξέρουν μπορούν να σου μιλήσουν για ώρε, για την αθωότητα και τον ρομαντισμό που εξακολουθεί να την χαρακτηρίζει, παρά το γεγονός ότι όπως όλοι μας έτσι κι εκείνη, έχει μεγάλωσει, έχει πληγωθεί, έχει προδωθεί, έχει στεναχωρεθεί, έχει απογοητευθεί…

Όμως, η Μαρία πεισματικά έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό της και αυτό το στοίχημα είναι, να μην πάψει ποτέ να νιώθει παιδί, να μην πάψει ποτέ να έχει λιακάδα στην ψυχή της, ακόμα κι αν είναι αρκετές κι εκείνες οι μέρες που εμφανίζεται και η συννεφιά.

Η Μαρία είναι ένα μεγάλο παιδί ,- κι αυτό μπορώ κι εγώ προσωπικά να στο διαβεβαιώσω λατρεμένη γιατί γνωριζόμαστε χρόνια -, και ίσως έτσι να εξηγείται και η μεγάλη λατρεία που έχει στα παιδιά. Στα παιδιά όλου του κόσμου… Γιατί όλου του κόσμου τα παιδιά, είναι παιδιά μας.

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα να κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της παιδάκι που τόσο πολύ λαχταρά να αποκτήσει – κι αυτό είναι κάτι που δεν το έχει κρύψει στιγμή-, όμως, φροντίζει να κρατά στην αγκαλιά της όλα εκείνα τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Έτσι, μετά τις αλεπάλληλες επισκέψεις της στο “Χαμόγελο του παιδιού”, προχθές η Μαρία βρέθηκε στο πλευρό και κάποιων άλλων παιδιών. Η Μαρία βρέθηκε στο πλευρό όλων εκείνων των παιδιών που βοηθά το πρόγραμμα “Διατροφή”, του Ινστιτούτου Prolepsis, απ ΄όπου και είναι η παρακάτω φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας μέσα από το instagram.

Όσο για το ποιό ακριβώς ήταν το μήνυμά της κάτω από τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα;

“…Σήμερα έζησα από κοντά μια σπουδαία κίνηση προσφοράς .Ενα μεγάλο ανθρωπιστικό έργο για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας .Το προγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis στηρίζει μαθητές που έχουν ανάγκη και προωθεί υγιεινές διατροφικές συνήθειες μέσα από τα γεύματα και με πρωτότυπες εκπαιδευτικές δράσεις .Αξιζει να το στηρίξουμε όλοι μας .Προσωπικα ,θα βρίσκομαι πάντα εκεί…”

Μπράβο Μαράκι! Να που και η λάμψη της τηλεόρασης μπορεί να φανεί πραγματικά χρήσιμη, αρκεί φυσικά κανείς να θελήσει να την αξιοποιήσει!

Κατά τα άλλα; Η Μαρία φέτος έχει καταφέρει να κάνει την απόλυτη έκπληξη στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Βλέπεις, με το “Still Standing”, κατόρθωσε να κάνει την τηλεοπτική ζωή του μετρ των τηλεπαιχνιδιών (και όχι μόνο φυσικά…) Χρήστου Φερεντίνου ιδιαίτερα δύσκολη, αφήνοντας το πολυαγαπημένο “Deal” του Alpha, κάθε μέρα στους πίνακες τηλεθέασης, αρκετά πιο πίσω.

Read More

And More