Μαρία Χούκλη : Απόψε στον ΑΝΤ1 με μία μεγάλη έρευνα για την επιστροφή στην δραχμή !

Λίγο πριν την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών στη χώρα μας, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ-έρευνα «Δραχμή : Οι συνέπειες της επόμενης μέρας», με τη Μαρία Χούκλη. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών και σχεδόν το σύνολο των κομμάτων είναι υπέρ του ευρώ, αλλά δεν παύει να υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής στη Δραχμή.

Πόσο πιθανό είναι αυτό και κυρίως τι θα σημαίνει για τη ζωή του Έλληνα πολίτη; Τι θα συμβεί στις τραπεζικές μας καταθέσεις; Πώς και πόσο θα αλλάξει η καθημερινότητά μας; Πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές των προϊόντων; Ποιος θα είναι ο κίνδυνος για τις περιουσίες μας; Μύθοι και αλήθειες. Υπαρκτά σενάρια και εικασίες. Όλα τα σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν κάθε Έλληνα πολίτη σήμερα, βρίσκουν απαντήσεις μέσα από το ντοκιμαντέρ-έρευνα του ΑΝΤ1.

Καθηγητές πανεπιστημίου, έμπειροι οικονομολόγοι, εκπρόσωποι think tanks και δημοσιογράφοι, ανταποκριτές από το εξωτερικό, εξηγούν και αναλύουν όλα τα ενδεχόμενα επιστροφής της χώρας μας στη Δραχμή. Οι ανταποκριτές και οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 Ισαάκ Καρυπίδης από το Λονδίνο, Θανάσης Τσίτσας από τη Νέα Υόρκη, Μαρία Αρώνη από τις Βρυξέλλες, Αχιλλέας Πατσούκας από τη Μόσχα και ο Νικόλας Βαφειάδης, συζητούν με κορυφαίους ειδικούς της αγοράς πώς διαμορφώνεται το σκηνικό την επόμενη μέρα και ποιες θα είναι οι συνέπειες για όλη την Ευρώπη σε περίπτωση εξόδου της χώρας μας από το Ευρώ.

Ακόμα, ο βραβευμένος με Νόμπελ Οικονομίας Χριστόφορος Πισσαρίδης, ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου του LSE Κέβιν Φίδερστον, ο αναλυτής του Βloomberg Μαρκ Τσάντλερ, ο Διευθυντής του Breaking View του Reuters, Χούγκο Ντίξον, ο ερευνητής του Think Tank Open Europe Ραούλ Ραπαρέλ, ο ερευνητής του Think Tank Bruegel Ζολτ Ντάρβας, ο αρθρογράφος μεγάλων ρωσικών εφημερίδων Αλεξάντερ Μπαουνόφ, ο Νάντο Παρραντό, καθώς και στελέχη από τον χώρο της αγοράς του εξωτερικού όπως ο Αθανάσιος Λαδόπουλος, ο Βασίλης Κατσικιώτης ο Νίκος Οικονομίδης και πολλοί άλλοι ειδικοί, εκθέτουν τις απόψεις τους για τον κίνδυνο πραγματοποίησης ενός σεναρίου που ανησυχεί και γεμίζει ανασφάλεια κάθε Έλληνα πολίτη.
Ο ΑΝΤ1 τη Δευτέρα το βράδυ στις 23:00, φέρνει στους δέκτες μας ένα ενδιαφέρον και επίκαιρο ντοκιμαντέρ-έρευνα, με όλες τις απαντήσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν την αγορά, την οικονομία και τους κινδύνους που καραδοκούν στην ευάλωτη ελληνική πραγματικότητα. «Δραχμή : Οι συνέπειες της επόμενης μέρας», με την υπογραφή της Μαρίας Χούκλη και την εγκυρότητα του δημοσιογραφικού επιτελείου του ΑΝΤ1, λίγες μέρες πριν την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών, στον ΑΝΤ1.

Read More

And More