“Master Chef”: Αξίζει να το δοκιμάσεις, γιατί γίνεται όλο και καλύτερο…

“Master Chef” γεννιέσαι ή γίνεσαι; Αυτό ήταν το τηλεοπτικό σλόγκαν του Mega, όταν πριν από δέκα και πλέον χρόνια, το γνωστό σε όλους μας ριάλιτι μαγειρικής, έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο του στους δέκτες μας. Ένα σλόγκαν το οποίο ήταν τόσο εύστοχο που έχει μείνει χαραγμένο στο νου μου μέχρι τώρα.

Μέχρι τώρα που έφτασε η στιγμή το “Master Chef” να έρθει στους δέκτες μας μέσα από το Star, για να μας προσφέρει ακόμα ένα συναρπαστικό ταξίδι στο κόσμο της μαγειρικής. Γιατί το “Master Chef” πραγματικά αν αγαπάς την κουζίνα και τις ευφάνταστες συνταγές μπορεί να σε συνεπάρει.

Το “Master Chef” ήρθε ,λοιπόν, στους δέκτες μας από το κανάλι της κάτω Κηφισιάς και ήταν μία ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη. Και αυτό γιατί; Γιατί είδαμε να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας ένα πρότζεκτ το οποίο ήταν προσεγμένο από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια. Ένα πρότζεκτ το οποίο δεν είχε τίποτα να φοβηθεί αν το σύγκρινε κανείς με την πρώτη έκδοση του “Master Chef” του Mega, τότε στα… εύπορα χρόνια της ελληνικής, ιδιωτικής τηλεόρασης.

Πρόκειται για μία τηλεοπτική πρόταση η οποία δεν έχει σταθεί απλά στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, αλλά είναι μία άριστη παραγωγή, από ένα κανάλι που κατά την διάρκεια όλης της φετινής σεζόν – λόγω αδειοδότησης και άλλων μικρών, πικρών ιστοριών -, παραλίγο να βγει από την πρίζα.

Αναμφισβήτητα στα συν του εν ΄λόγω προγράμματος είναι ο συνδυασμός των τριών chef, ο οποίος και δεν έτυχε, αλλά και… πέτυχε, μιας και επιχειρήθηκε να συνδυαστεί το… παλιό ή μάλλον το ήδη δοκιμασμένο ,δηλαδή, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, με τους… νέους. Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ήρθαν να συμπληρώσουν ιδανικά το τηλεοπτικό παζλ. Αποτέλεσμα; Να δημιουργηθεί μία δυνατή τηλεοπτική παρέα, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι μου λείπει λιγάκι ο Λευτέρης Λαζάρου.

Έχουν χιούμορ, έχουν καυστικό σχόλιο, κάνουν τηλεοπτικό σόου όταν χρειάζεται. Το κυριότερο ,όμως, είναι ότι δεν είναι… “φθηνοί” και ότι έχουν μία τηλεοπτική αξιοπρέπεια και μία αισθητική, η οποία αναμφισβήτητα λείπει από την ελληνική τηλεόραση.

Επίσης, εντυπωσιακό είναι το παιχνίδι με τα… χρώματα και τα αρώματα που συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο, ενώ κατέληξα, πως όντως είναι καλύτερα αυτό το τηλεοπτικό πρότζεκτ να έχει αφηγητή σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση και όχι κάποιο παρουσιαστή… γλάστρα!

Μάλιστα, από εδώ και στο εξής γίνεται όλο και καλύτερο, μιας και έχουν ξεκινήσει οι δοκιμασίες, αλλά και οι αποχωρήσεις, γιατί είπαμε, πρόκειται για ένα ριάλιτι. Μην το ξεχνάς αυτό λατρεμένη. Απλώς αυτό το συγκεκριμένο ριάλιτι μυρίζει… ωραία και δεν κουβαλά την… μπόχα του ωμού τηλε-κανιβαλισμού

Read More

And More