“Master Chef”: Έκανε χθες πρεμιέρα και το πρώτο πιάτο ήταν… χλιαρό!

Μέρα πρεμιέρας η χθεσινή για το Star και δεν μπορώ να σου πω λατρεμένη πως σήμερα είναι στα καλύτερά τους. Το πολυσυζητημένο “Master Chef” επιτέλους έκανε πρεμιέρα και μάλλον λίγοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να το πάρουν… χαμπάρι.

Το ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού της Κηφισιάς ήρθε στους δέκτες μας και μάλλον… στριμώχτηκε αρκετά εκεί στο prime-time για να χωρέσει κι αυτό απέναντο από το “Dance” του ΑΝΤ1, από το “X-Factor” του ΣΚΑΙ και φυσικά και απέναντι από την… πάντα νέα και αφοπλιστικά ωραία Βίκυ Χατζηβασιλείου και το “Πακέτο” της. Τι σου είναι όμως το… κύτταρο και το καλό DNA; Καλά να μην μιλήσω για το… νερό και τον… ύπνο.

Το “Master Chef” ,λοιπόν, ήρθε με φόρα στους δέκτες μας, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά. Δεν κατάφερε καν να κλέψει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον σου λατρεμένη, λόγω πρεμιέρας. Τουτέστιν; Στα νεανικά, δυναμικά κοινά κέρδισε ένα 13,1%, ενώ στο σύνολο άγγιξε μόλις και μετά βίας το 12,3%.

Παρόλα αυτά, αξίζει να επισημάνω πως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η παρέα του, κατάφεραν παρόλα αυτά να σταθούν με μία αξιοπρέπεια στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, όπως αξιοπρεπέστατο και ιδιαίτερα καλαίσθητο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που ήρθε στους δέκτες μας.

Κι επειδή είμαι αντιδραστικό στοιχείο, μαύρο στο Μαυρογιαλούρο Ντάνο και στο “Survivor”, άσπρο στο “Master Chef” και σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα που δεν σκιάχτηκαν από το… αγριάλιτι και έκαναν πρεμιέρα στους δέκτες μας.

Αλλωστε, αγαπώ την κουζίνα και το καλό φαί, δεν μου φαίνεται; Γιατί να σηκώσω στα χέρια και να δοξάσω την… ασυτία και την ίντριγκα;

Read More

And More