“Master Chef”: Έρχεται μία δοκιμασία-σοκ για τους παίκτες!

Μια νέα εβδομάδα μόλις ξεκίνησει! Μια μέρα απανωτών δοκιμασιών για τους 18 διαγωνιζόμενους… Το κουτί του “Master Chef” ζητάει ανταλλάγματα, οι υποψήφιοι αγχώνονται και μόνο ένας καταφέρνει να βγει νικητής. Το τεστ δημιουργικότητας σοκάρει τους παίκτες και κάποιοι θέλουν να αποχωρήσουν….Θα καταφέρουν όλοι να παρουσιάσουν το πιάτο τους στους κριτές;
Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.
Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.
Το “Master Chef” είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση και συγκίνηση. Το πιο Master Chef από τα Master Chef βρίσκεται στο Star!
Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα Master Chef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, συνεχίζεται, κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στις 9:00 και τα Master Class κάθε Κυριακή στις 18:30, πάντα μέσα από το Star!

Read More

And More