“Master Chef Junior”… Πότε ανοίγει η αυλαία, τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια !

Μπορεί κανείς να είναι… chef από κούνια ; Αυτό ακριβώς θα διαπιστώσουμε και σε αυτό ακριβώς το ερώτημα θα δώσουμε απαντήσεις, βλέποντας αυτό το χειμώνα, το “Master Chef Junior” ! Η… λιλιπούτεια έκδοση του κουζινο-ριάλιτι του Mega είναι καθόλα έτοιμη και κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας, την τελευταία Τετάρτη του μήνα, ενώ το εβδομαδιαίο μας ραντεβού μαζί της θα είναι κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 9.50 μ.μ.

Η Μαρία Μπεκατώρου ,λοιπόν, κρατώντας τον ρόλο της παρουσιάστριας, μας συστήνει τους μικρούς και επίδοξους σεφ που έρχονται για να μας αποδείξουν ότι η μαγειρική είναι πάνω απ ΄ όλα ένα απολαυστικό παιχνίδι. Οι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος βρίσκονται δίπλα τους για να βοηθήσουν, να συμβουλεύσουν, να ενθαρρύνουν, αλλά και να αναδείξουν τον πρώτο Έλληνα Junior Master Chef.

Δώδεκα χιλιάδες παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στοJunior Master Chef. Στα δύο πρώτα επεισόδια, παρακολουθούμε τους 40 καλύτερους μικρούς σεφ να διαγωνίζονται σε 4 ομάδες των 10 ατόμων, προκειμένου να επιλεγούν οι 20.
Στο πρώτο επεισόδιο, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, οι δέκα πρώτοι διαγωνιζόμενοι μπαίνουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χασάπικο που έχει στηθεί στο στούντιο για να διαλέξουν και να μαγειρέψουν το είδος κρέατος που επιθυμούν. Η δεύτερη ομάδα, που αποτελείται από τα παιδιά με την μικρότερη ηλικία, καλείται να μαγειρέψει το αγαπημένο της φαγητό και να το παρουσιάσει όσο πιο όμορφα και δημιουργικά μπορεί στους κριτές.
Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, συνεχίζεται ο διαγωνισμός με τις επόμενες δύο ομάδες παιδιών. Η δοκιμασία της τρίτης δεκάδας καλεί τους υποψήφιους μικρούς σεφ να ετοιμάσουν μια νόστιμη συνταγή με θαλασσινά.
Η τελευταία ομάδα ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική. Τα παιδιά μπαίνουν στο εντυπωσιακό ζαχαροπλαστείο του Junior Master Chef και επιλέγουν τα είδη σοκολάτας και ζαχαρωτών που επιθυμούν, προκειμένου να ετοιμάσουν το καλύτερο γλυκό που θα τους χαρίσει μια θέση στο παιχνίδι.
Μπορεί να είναι μικροί σε ηλικία, διαθέτουν όμως τεράστιο ταλέντο και μας σερβίρουν πρωτότυπες συνταγές, γευστικά πιάτα με πολύ φαντασία και αξεπέραστο χιούμορ….

Read More

And More