“Master Chef”: Σχέσεις στο… κόκκινο, μετά το συμβούλιο, τα λάθη και την ασυλία!

Σχέσεις στο κόκκινο! Ακόμα ένα επεισόδιο πλημμυρισμένο γεύσεις, χρώματα, αλλά και απίστευτες εντάσεις, έρχεται απόψε στους δέκτες μας!
Στο δεύτερο συμβούλιο των ομάδων, η ισορροπία είναι λεπτή… Οι Μπλεκαι οι Κόκκινοι, έρχονται αντιμέτωποι με τα λάθη τους…. Ποια ομάδα θακερδίσει και θα πάει εκδρομή με τον Γιάννη Αποστολάκη και ποια θα παλέψει για την πολυπόθητη ασυλία;
Τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα και όλοι καταλαβαίνουν πως στο Master Chef όλα μπορούν να ανατραπούν σε μια στιγμή. Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.
Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.
Το Master Chef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση καισυγκίνηση. Το πιο Master Chef από τα Master Chef βρίσκεται στο Star και χαρίζει στον καλύτερο 50.000 ευρώ!

Read More

And More