Μάθε περισσότερα για τη… “Μπαχάρ”, για το κορίτσι που άρπαξε το “στέμμα” της Ελένης, μέσα από τα χέρια της!

Είναι νέα, ωραία και στη χώρα της; Η απόλυτη σταρ!Μπορεί να μην είναι εκτυφλωτικά… ξανθιά, όμως, είναι μελαχρινή και κουβαλά την… φλόγα της μεσογείου, η οποία συνδυάζεται τέλεια με τα καταγάλανα μάτια της. Με άλλα λόγια είναι ένα πανέμορφο κορίτσι το οποίο έμελλε να καταφθάσει με… φόρα στους δέκτες μας από την Τουρκία και με το ταμπεραμέντο της να κάνει φέτος την τηλεοπτική ζωή της δικής μας «γαλανομάτας μάγισσας», της Ελένης Μενεγάκη, κάτι παραπάνω από δύσκολη!

Ο λόγος τόση ώρα για την Εζγκί Ασάρογλου ή αν προτιμάτε για την «Μπαχάρ», που κάθε μεσημέρι μέσα από το Star, καταφέρνει με τις ίντριγκες, τα πάθη, τα μίση,τα ανομολόγητα, σκοτεινά μυστικά και φυσικά και με το άφθονο… ρομάντζο να κυριαρχεί στους πίνακες τηλεθέασης. Η επιτυχία δε που σημειώνει η συγκεκριμένη σαπουνόπερα του καναλιού της κάτω Κηφισιάς είναι τόσο μεγάλη, που έχει καταφέρει να ταρακουνήσει για τα καλά την Ελένη Μενεγάκη από τον… τηλεοπτικό της «θρόνο»!

Ποια είναι ,όμως, η «Μπαχάρ»; Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1987 στη Σμύρνη και πριν ασχοληθεί

επαγγελματικά με την υποκριτική, κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσει Ανθρωπολογία!

Παρόλα αυτά, τα πρώτα της δειλά βήματα στην υποκριτική τα ξεκίνησε το 2004 και σε ηλικία μόλις 17 ετών, λαμβάνοντας μέρος σε τηλεοπτικές σειρές όπως είναι μεταξύ άλλων και οι γνωστές στους Ελληνες τηλεθεατές «Hatirla Sevgili» με τους Μπερέν Σαάτ (Πειρασμός, Φατμαγκιούλ) και Τζανσέλ Ελτσίν (Ένα αστέρι γεννιέται), «Μενεξέ» με τους Κιβάντς Τατλιτούγκ (Kuzey Guney, που προβλήθηκε από το Star), και Σεντέφ Αφτσί (Εζέλ).

Το 2008 πρωταγωνίστησε στη δραματική ταινία «For a moment of freedom», που ήταν τουρκική, αυστριακή, γαλλική συμπαραγωγή και βραβεύτηκε σε πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, ενώ το 2009 πρωταγωνίστησε με τον Χαλίτ Εργκέντς (Σουλεϊμάν, Χίλιες και μία Νύχτες), την Τζανσού Ντερέ (Εζέλ, Σιλά) και την Σονγκιούλ Οντέν (Ασημένια Φεγγάρια) στην ταινία «Aci Ask».

Μάλιστα, σε ότι έχει να κάνει με την «Μπαχάρ», ηΕζγκί Ασάρογλου συμπρωταγωνιστεί με τον Ατές Κερέμτεμ ,με τον οποίο έχει ζήσει ένα μεγάλο έρωτα και εκτός πλατό. Το ειδύλλιό τους επιβεβαιώθηκε πέρσι, όταν ο Κερέμτζεμ και η Εζγκίν εμφανίστηκαν πρώτη φορά σε εμπορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, ενώ δειλά-δειλάάρχισαν να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον περασμένο Μάιο το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στο ίδιο σπίτι κάνοντας πολλούς να πιστεύουνπως ο έρωτάς τους θα καταλήξει σε γάμο, με τις εφημερίδες και τα περιοδικά της γειτονικής μας χώρας να παθαίνουν φρενίτιδα με το συγκεκριμένο love-story! Ένα love-story το οποίο ,όμως, έμελλε να λήξει άδοξα το καλοκαίρι που μας πέρασε…

Read More

And More