Μάθε ποιοί παίρνουν την θέση των “Ξαναδέστε τους” στον Alpha!

Παρλεθόν για τον Alpha αποτελεί το “Ξαναδέστε τους”, μιας και ο Νίκος Μουτσινάς, όχι αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το στοίχημα της τηλεθέασης, ούτε ,όμως, και των εντυπώσεων.

Η εκπομπή βγήκε στον αέρα του καναλιού της Κάντζας και πραγματικά δεν κατάφερε να αντιληφθεί την σύγχρονη τηλεοπτική πραγματικότητα και τα δεδομένα της εποχής. Το “Δέστε τους” του τότε, δεν μπορούσε να χωρέσει στο τώρα. Πλέον στον πλανήτη τσιχλόφουσκα δεν έχει κανείς όρεξη να ταξιδέψει και αντί οι πρωταγωνιστές της εκπομπής να αφουγκραστούν το τι θέλουν όσοι τους βλέπουν, φρόντιζαν να αφουγκράζονται μόνο τα δικά τους θέλω.

Αποτέλεσμα; Το “Ξαναδέστε τους” βυθίστηκε σαν άλλος Τιτατινός στους πίνακες τηλεθέασης και ήταν μόνο ζήτημα χρόνου το πότε θα κοβόταν. Κάπως έτσι η εκπομπή κόπηκε σήμερα και φυσικά διαμορφώνεται ανάλογα και το πρόγραμμα του Alpha από Δευτέρα.

Τι θα βλέπουμε από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή; Ποιοι αναλαμβάνουν να αντικαταστήσουν τους “Ξαναδέστε τους”; Αρχικά η ελληνική σειρά το “Σόι σου” σε επανάληψη και εν συνεχεία το “Κάτι Ψήνεται”, επίσης σε επανάληψη.

Read More

And More