Μάθε ποιος παλιός συνεργάτης της Ελένης επιστρέφει και πάλι στην εκπομπή!

Οι παλιές αγάπες και οι παλιές συνεργασίες πάνε στον… Παράδεισο! Έτσι, μπορεί να υπάρξει κάποια στιγμή που οι δρόμοι σου να πρέπει να χωρίσουν και να μην μπορείς πλέον να δουλέψεις με ανθρώπους που εκτιμάς ή που ακόμα καλύτερα αγαπάς , όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

Έτσι, αν μία συνεργασία έχει σταματήσει και είναι όλα… μέλι-γάλα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ξεκινήσει και πάλι από εκείνο ακριβώς το σημείο που σταμάτησε, μόλις προκύψει η πρώτη ευκαιρία.

Και γιατί σου τα λέω όλα αυτά λατρεμένη; Γιατί ένας συνεργάτης της Ελένης, επιστρέφει και πάλι στο πλευρό της, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ένας από τους πιο… γλυκούς συνεργάτες που είχε μαζί της η “γαλανομάτα μάγισσα” του Alpha ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος στο πλατό.

Ποιος είναι ο παλιός συνεργάτης της Ελένης που εντάσσεται και πάλι στο δυναμικό της εκπομπής; Ο ταλαντούχος Χρήστος Βεργάδος, ο οποίος έρχεται για μας γλυκάνει με τις συνταγές του. Μάλιστα, τα ευχάριστα τα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το Instagram με μία φωτογραφία και με το παρακάτω σχόλιο: «Τρίτη 21 Μαρτίου επανερχόμαστε… stay tuned!!!!»!

Ιδού και τα… αποδεικτικά στοιχεία!

Read More

And More