Μάθε το… πολύτιμο δώρο που αποφάσισε να κάνει ο ΑΝΤ1 στη Μαρία Μπεκατώρου!

Αναμφισβήτητα αυτή η σεζόν είναι μία δύσκολη σεζόν για την Μαρία Μπεκατώρου… Αναμφισβήτητα αυτή την σεζόν η Μαρία στον ΑΝΤ1 δοκίμασε τις… αντοχές της και τις δυνάμεις της, μιας και ήρθε αντιμέτωπη με τεράστιες τηλεοπτικές δυσκολίες, μετά την αρχική απόφαση των Αντεννικών να μετακομίσουν μεσημέρι το “Σου-Κου” της και να έρθει σε… μετωπική σύγκρουση με τα “Αποκαλυπτικά”.

Μία σύγκρουση; Η οποία παραλίγο να αποδειχθεί μοιραία, μιας και ήρθε αντιμέτωπη με μία κατακόρυφη πτώση στους πίνακες τηλεθέασης και με πολικές επιδόσεις. Ευτυχώς, όχι για πολύ, από την στιγμή που επέστρεψε το “Σου-Κου” και πάλι στη πρωινή ζώνη και αν μη τι άλλο, κατάφερε να σταθεροποιηθεί πάνω από το 10,0%!

Θα μου πεις λατρεμένη το 10,0% ή 11,0% είναι επιτυχία; Οχι βέβαια, αλλά σαφέστατα δεν σου κόβει τα πόδια όπως το 6,0% ή 7,0% !

Ετσι, λοιπόν, επειδή οι Αντεννικοί την πιστεύουν, την αγαπούν και την εκτιμούν την Μαρία, αποφάσισαν να της κάνουν ένα δώρο…. Ενα πολύτιμο δώρο, για την… ψυχική οδύνη, πως το λένε;

Ποιό είναι το πολύτιμο δώρο της Μαρίας; Μα φυσικά η απόφαση του να επιστρέψει και φέτος στους δέκτες μας το “Your Face Sounds Familiar” και φυσικά την παρουσίασή του να την δώσουν και πάλι στη γνωστή παρουσιάστρια, η παρουσία της οποίας στο συγκεκριμένο φορμάτ, θυμίζει κάτι παραπάνω από… χαρούμενα Χριστούγεννα!!!

Με άλλα λόγια; Το “Your Face” είναι και πάλι εδώ, με την αυλαία να ανοίγει κατά πάσα πιθανότητα στις 23 Απριλίου…

Read More

And More