Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.12.2010 | 23:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μαζί με την Ελλη Στάη, ποιοι άλλοι περνούν την πόρτα του Ραδιομεγάρου ;

Μαζί με την Ελλη Στάη, ποιοι άλλοι περνούν την πόρτα του Ραδιομεγάρου ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Το ότι η Ελλη Στάη πάει ΕΡΤ, είναι κάτι για το οποίο ήδη σας έχουμε μιλήσει. Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης επιτέλους το είπε το "ναι" και έτσι ακόμα ένα μεταγραφικό θρίλερ το οποίο μας παίδευε από το καλοκαίρι, πήρε τέλος. Η γνωστή δημοσιογράφος θα αναλάβει απο Γενάρη την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ και μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της κρατικής κ. Λάμπης Ταγματάρχης, θα αμοίβεται με 4.200 ευρώ μικτά το μήνα, μιας και ως γνωστόν έχει μπει πια πλαφόν στις αποδοχές !

Εκτός ,όμως, απο την Ελλη Στάη, η ΕΡΤ μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε νωρίτερα - μεταξύ άλλων - και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που παιρνούν τις πόρτες του Ραδιομεγάρου. Σας παρυσιάζουμε το αναλυτικότατο δελτίο Τύπου που έφτασε στα χέρια μας...

"...To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. στη χθεσινή συνεδρίασή του (Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010) αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Ενέκρινε την πρόσληψη με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός έτους και μετά από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Επιλογής-Αξιολόγησης των δημοσιογράφων Κωνσταντίνου Αρβανίτη, Πηνελόπης Γαβρά, Ιωάννη Ευσταθίου, Θεόδωρου Μιχόπουλου, Σωτηρίας Μπιζόγλη, Μαρίας Σαράφογλου και Παναγιώτη Σπηλιόπουλου.

2. Επέκτεινε τη σύμβαση από 01.01.2011 έως 31.06.2011, ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων, της κυρίας Χριστίνας Αρμάνη, Υπεύθυνης Διοίκησης Έργου, με αντικείμενο την προετοιμασία και την παραγωγή της τηλεοπτικής κάλυψης σημαντικών γεγονότων πολιτικής σημασίας, εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας. Επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα και ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων, επέκτεινε τις συμβάσεις του σκηνοθέτη Βασίλη Βλαχοδημητρόπουλου και του Προϊσταμένου του Τμήματος Προβολής της Διεύθυνσης Προγράμματος Γεωργίου Καλλίτση.

3. Ενέκρινε τη συνεργασία με τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη, για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ από τα μέσα Ιανουαρίου. Οι λεπτομερείς όροι της συνεργασίας θα συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη.

4. Ενέκρινε την ένταξη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ της εκπομπής «Προσωπικά», με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση. Οι λεπτομερείς όροι της συνεργασίας θα συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου .

5. Ενέκρινε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός έτους, τεσσάρων Ειδικών Συμβούλων, των : Χαράλαμπου Μπότσαρη, Κωνσταντίνου Μαζάνη, Χρήστου Οικονομίδη και Ελισάβετ Ζαχαρίνη.

6. Εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο , για την ανασυγκρότηση της Οικονομοτεχνικής Επιτροπής, του Τεχνικού Συμβουλίου και τον ορισμό Προέδρου του Τεχνικού Συμβουλίου. Ακόμη τον εξουσιοδότησε για τον καθορισμό της τιμολογιακής πολιτικής επί των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφημίσεων, καθώς και εκείνων που καταχωρούνται στο περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση».

7. Ενέκρινε την παράταση σύμβασης (3040/11-12-2008) για την προμήθεια ενός ψηφιακού πομπού 400W και τεσσάρων 200W.

8 Ενέκρινε την προμήθεια και εγκατάσταση, με τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, από την εταιρία «Electrosys», exciters, UHF amplifiers, GPS antennas και On-site service on 7 TXs area, δαπάνης 107.376,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

9. Ενέκρινε την αποδοχή ποσού δύο εκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο χρηματοδότησης του έργου ΣΑΕ021/5- Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2010 «Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΕΡΤ Α.Ε. για Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση».

10 . Ενέκρινε την καταβολή της ετήσιας συνδρομής στη EURONEWS για το 2010 και εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, για την περαιτέρω και μεγαλύτερη ενεργοποίηση της συνεργασίας προς αμοιβαίο όφελος. Σημειώνεται ότι η συνδρομή είναι μειωμένη κατά 7% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

11. Εξουσιοδότησε τον Γενικό Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και τη Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών για τον τακτικό φορολογικό έλεγχο της διαχειριστικής χρήσης 2005-2006.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Digea, κατά την οποία συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα και θέματα για την ανάπτυξη συνεργασίας.
Ακόμη, ενημέρωσε για το σχεδιασμό και τη φιλοσοφία που θα διέπει το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ,που προβλέπεται να ξεκινήσει τον προσεχή Φεβρουάριο..."

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 21:49

Top 10