Mega : “Δεν τέθηκε ποτέ θέμα πώλησης του “Νησιού” στο BBC” !

Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε σήμερα όλη την ημέρα, μετά την ανάρτηση που είχαμε το πρωί και η οποία έκανε λόγο για ναυάγιο της πώλησης των δικαιωμάτων προβολής του “Νησιού” στο BBC !

Σύμφωνα με το πρωινό μας δημοσίευμα, η σειρά δεν τα κατάφερε να φιλοξενηθεί στο γνωστό αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο, γιατί δεν είχε γυριστεί με τεχνοτροπία, “χάι ντεφινίσιον”, γεγονός το οποίο στάθηκε και η αιτία να μην τα καταφέρει να περάσει με επιτυχία το “τεστ ποιότητας” που πραγματοποιεί το κανάλι.

Οπως ήταν φυσικό γι ΄αυτή την είδηση θελήσαμε να μάθουμε το τι λέει κι απο την δική του πλευρά το Mega. Ετσι, πριν από λίγο είχαμε και την επίσημη απάντηση του καναλιού.

Η πλευρά του Μεγάλου Καναλιού ,λοιπόν, μας διαβεβαιώνει πως ποτέ δεν τέθηκε θέμα πώλησης των δικαιωμάτων προβολής της σειράς στο BBC. Και αυτό γιατί; Γιατί ενώ το “Νησί” εχει ανοίξει τα πανιά του και ταξιδεύει σε αρκετές άλλες χώρες του εξωτερικού, για την Αγγλία το Mega δεν έχει τα δικαιώματα πώλησής του.

Επίσης, είναι σημαντικό και το γεγονός, πως οι ιθύνοντες του σταθμού έσπευσαν να μας διευκρινήσουν πως η σειρά είναι γυρισμένη ευθύς εξ ΄αρχής με την τεχνοτροπία του “χάι ντεφινίσιον” !

Read More

And More