Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.07.2010 | 11:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μεγαλώνει ή όχι τελικά η διάρκεια της "Πρωινής Μελέτης" ;

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Αίφνης απο το πουθενά, απο το πουθενά εντελώς ,όμως, μας προέκυψε προχθες το πρωί η είδηση πως τα μαθήματα της "Πρωινής Μελέτης" ,υπάρχει η πιθανότητα απο Σεπτέμβρη να γίνουν πιο εντατικά. Με άλλα λόγια; Να αυξηθούν σε διάκρεια.

Μία είδηση η οποία απο την στιγμή που ...έσκασε μύτη, όσο να πεις προκάλεσε μία αναστάτωση και συζητήθηκε εντόνως .Τελικά ,όμως, τι θα γίνει ; Υπάρχει περίπτωση η "Πρωινή Μελέτη" να αποκτήσει ...XL διάρκεια; Σύφμωνα με τους στενούς συνεργάτες της Ελεονώρας ,δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, γιατί πολύ απλά, δεν υπήρξε ποτέ τέτοια σκέψη των υπευθύνων του Star.

Η "Πρωινή Μελέτη" θα συνεχίζει απτόητη την τηλεοπτική της πορεία και του χρόνου ,χωρίς ...αυξομειώσεις στην διάρκειά της. Οσο για το τι αλλαγές θα δούμε στην εκπομπή; Οπως σας είπα και σε περασμένο ρεπορταζάκι για το πρωινό του Star, αλλαγές δεν θα υπάρξουν.

Αλλωστε, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις ! Η Ελεονώρα θα συνεχίσει το ταξίδι της στους δέκτες μας με τους ίδιους συνταξιδιώτες .Μόνο η Φλορίντα μπορεί να μην βρίσκεται μαζί της ,γιατί όπως επίσης σας ξανά είπαμε, έχει δεχτεί πρόταση να ενταχθεί στο "Δέστε τους" του Alpha.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:13

Top 10