Μεσημεριανή θα είναι πλέον η… Μελέτη μας ! Μυστήριο παραμένει για το πότε έχει οριστεί η μεγάλη πρεμιέρα…

Και πάνω που μας είχε κάνει όλους… πρωινούς τύπους και μας είχε… συμφιλιώσει με το πρωινό, με το πολύ πρωινό ξύπνημα, αλλάζει τηλεοπτικές συνήθειες και εννοείται πως μας περιμένει να την ακολουθήσουμε με την ίδια αγάπη και… αφοσίωση !

Ο λόγος; Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που η “Μελέτη” της από πρωινή γίνεται… μεσημεριανή ! Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάζετε, η μεγάλη απόφαση πάρθηκε και η επιτυχημένη, καθημερινή εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας μετακομίζει στην μεσημεριανή ζώνη του Star !

Μετά από ένα θρίλερ ζυμώσεων και συζητήσεων στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς ο κύβος ερρίφθη και το γερό, πρωινό “χαρτί” τους, επιστρατεύεται προκεμένου να καταφέρει να αναστήσει στους πίνακες τηλεθέασης την μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, η οποία φέτος τα περνάει πολύ δύσκολα στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας πολικές τηλεθεάσεις !

Ετσι, η Ελεονώρα Μελέτη εισβάλλει στα μεσημέρια μας, διατεθειμένη να ταράξει για τα καλά τα τηλεοπτικά νερά. Φυσικά η άφιξη αυτή της γνωστής παρουσιάστριας στο μεσημέρι θα σημάνει και το τηλεοπτικό τέλος της Νικολέτας Ράλλη, μιας και το “Made in Star” δεν το κέρδισε το στοίχημα και μετά τις ιδιαίτερα χαμηλές του πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, θα μας αφήσει χρόνους.

Το μόνο τώρα που μένει να αποφασιστεί και είναι αυτό που εξακολουθεί να βασανίζει την διοίκηση του Star, είναι το πότε ακριβώς θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα. Οι πληροφορίες λένε πως η μεγάλη αυτή αλλαγή στο Star θα γίνει μετά το Πάσχα και πιο συγκεκριμένα; Είτε την Τρίτη του Πάσχα 17 Απριλίου, είτε μία εβδομάδα αργότερα, την ημέρα που θα ανοίξουν τα σχολεία.

Οσο για το σενάριο που ήθελε την Ελεονώρα να γίνεται η καθημερινή, μεσημεριανή μας συνήθεια από Σεπτέμβρη στην έναρξη της επόμενης σεζόν; Φαίνεται να απομακρύνεται οριστικά. Γιατί υπήρχε στο τραπέζι και αυτό το σενάριο, μιας και σε δύο περίπου μήνες η φετινή χρονιά τελειώνει, οπότε οι μεγάλες αλλαγές θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο.

Ενα σενάριο το οποίο σαφέστατα θα ήταν και το πιο ιδανικό – αν θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς ιδανικά όλα αυτά τα… εν ΄ψυχρώ κουρέματα λόγω της οικονομικής κρίσης – μιας και δεν θα έχαναν φέτος τουλάχιστον πολλά πρόσωπα την δουλειά τους.

Βέβαια, αυτή η μετακίνηση θα γίνει και η αιτία για να ξεκινήσει ένα νέο, καθημερινό… ντέρμπι στους δέκτες μας, το οποίο δεν είναι άλλο από το ντέρμπι Ελεονώρας – Ελένης, με τις δύο γυναίκες για ακόμα μία φορά να βρίσκονται σε… τηλε-μετωπική σύγκρουση, μιας και απ ΄ότι δείχνουν τα φαινόμενα το θέλει το τηλε-πεπρωμένο τους !

Read More

And More