Μετά τα “Μαύρα Μεσάνυχτα” έρχεται νέα μαύρη κωμωδία στο Mega ;

Ισως είναι το δυσκολότερο τηλεοπτικό είδος και ύφος που μπορεί να επιλέξει ένας δημιουργός για να ασχοληθεί ! Παρόλα αυτά, πρόκειται για μία κατηγορία θεάματος που έχει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε όλο τον πλανήτη… Ο λόγος ; Ο λόγος φυσικά για τις δουλειές εκείνες που έχουν τα βασικά χαρακτηριστικά της μαύρης κωμωδίας. Για τις δουλειές εκείνες που τολμούν να παντρέψουν το χιούμορ με ότι πιο τρελό και… μαύρο συναίσθημα κυκλοφορεί !

Το Mega ,λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, τολμά να φλερτάρει ξανά με την ιδέα της μαύρης κωμωδίας. Το Mega, για πρώτη φορά μετά τα θρυλικά πια “Μαύρα Μεσάνυχτα” που βγήκαν στον αέρα και όχι μόνο κατάφεραν να μας κερδίσουν, αλλά κατάφεραν να γράψουν την δική τους ξεχωριστή ιστορία στο βιβλίο της ελληνικής, ιδιωτικής τηλεόρασης, σκέφτεται πολύ σοβαρά, ενόψει νέας χρονιάς να επενδύσει σε μαύρη κωμωδία.

Το ρεπορτάζ λέει πως η έμπειρη και αναμφισβήτητα ταλαντούχα σκηνοθέτης Ρέινα Εσκενάζη, κατέθεσαι πριν από λίγο καιρό στο Μεγάλο Κανάλι, μία ιδέα για black comedy ! Μία ιδέα η οποία επίσης λέει ενθουσίασε το Mega και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία αρκετά ακριβή παραγωγή – για τα δεδομένα της εποχής – οι Megaλικοί έχουν μπει στον πειρασμό και σκέφτονται σοβαρά στο να της δώσουν το πράσινο φως για του χρόνου. Βέβαια, αν γίνει κάτι τέτοιο, η σειρά προορίζεται για το β ΄μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή, για Γενάρη.

Μάλιστα, επειδή η σειρά άρεσε, η εταιρία παραγωγής η οποία την έχει αναλάβει αποφάσισε να προχωρήσει λιγάκι παρακάτω την όλη διαδικασία και να γυρίσει ένα επεισόδιο – πιλότο, στο οποίο μεταξύ άλλων τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν η Νικολέτα Βλαβιανού, ο Τάσος Ψαρράς και ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης !

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More