Μετά την Ματθίλδη και η Μπέτυ Μαγγίρα στο “Dancing” ;

Δεν ξέρω αν το θυμάστε που σας το είπα πριν απο λίγες ημέρες… Το “Dancing with the stars 2” τα κατάφερε και γλίτωσε απο της… κρίσης τα δόντια και απο τα δόντια των περικοπών εκεί στον ΑΝΤ1, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το δούμε να βγαίνει κανονικά στους δέκτες μας απο Μάρτη.

Ετσι έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά η προετοιμασία του και το πρώτο μέλημα των Αντεννικών δεν είναι άλλο φυσικά, από το ποια είναι εκείνα τα πρόσωπα που θα ήταν ιδανικά για να συμμετέχουν στο β ΄μέρος του σόου. Αποτέλεσμα; Οι ιδέες και τα ονόματα που πέφτουν αυτή την εποχή στο τραπέζι είναι δεκάδες.

Βλέπετε, όπως λένε οι υπεύθυνοι του καναλιού, η μεγάλη επιτυχία της… πρώτης έκδοσης του σόου έχει ανεβάσει τόσο τον πήχη που θέλουν το “Dancing 2” να τα καταφέρει και να ξεπεράσει και σε επιτυχία, αλλά και σε εντυπώσεις ακόμα και το πρώτο.

Ανάμεσα ,λοιπόν, στα ονόματα που σκέφτονται εκεί στο Μαρούσι, απ ΄ότι έμαθα είναι και το όνομα της Μπέτυς Μαγγίρα. Θεωρούν πως η Μπέτυ είναι τόσο λαμπερή όσο χρειάζεται για να συμμετέχει στην εκπομπή, έχει χιούμορ, ενώ όπως και η Ματθίλδη λόγω του θεάτρου και των μουσικοχορευτικών παραστάσεων , τα πάει πολύ καλά και με τον χορό. Πράγμα που σημαίνει ; Πως έχει όλο το πακέτο.

Βέβαια απο την άλλη να το πω κι αυτό… Αν της χτυπήσουν όντως την πόρτα και της κάνουν την πρόταση, δεν το βλέπω να μας προκύπτει το τηλε-συνοικέσιο. Γιατί και η Μπέτυ να θέλει, δεν θα θέλει ο Alpha ! Οπότε ; Μην ξεχνάτε πως το “Dancing” έγινε η αιτία πέρσι να εξοστρακιστεί κακήν κακώς απο το κανάλι της Κάντζας , ο Σάββας Πούμπουρας !

Read More

And More