Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.10.2010 | 17:30

Μετά τον ΣΚΑΙ θα τα κάνουν ...αόρατα και στον Alpha !

Μετά τον ΣΚΑΙ θα τα κάνουν ...αόρατα και στον Alpha !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
«How clean is your house ?» Εχετε αλήθεια αναρωτηθεί ποτέ ; Ε, από αυτή την Κυριακή, πιστέψτε με, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε !

Η Αντζι και η Κιμ σηκώνουν μανίκια και πιάνουν δουλειά μετά τον ΣΚΑΙ και στον Alpha. Πόσο σίγουρος ,λοιπόν,  μπορεί να είναι κάποιος ότι το σπίτι του είναι πραγματικά καθαρό; Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η μάχη με τα…μικρόβια;
 
Το δυναμικό δίδυμο Κιμ Γούντμπερν και Άντζι Μακένζι ψάχνουν τις πιο βρώμικες γωνιές των σπιτιών της Αγγλίας, αλλά όχι για να ξετρυπώσουν κάποιο μυστικό θησαυρό!
 
Αντίθετα, σκοπός τους είναι να εντοπίσουν τις εστίες μόλυνσης που κρύβει κάθε σπίτι και να εξουδετερώσουν μικρόβια και βακτήρια με τους πιο πρωτότυπους τρόπους. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών καλούνται να εξηγήσουν για ποιο λόγο επέτρεψαν να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο.
 
Αφού εντοπίσουν τις «ύποπτες» περιοχές στο χώρο, «οπλισμένες» με γάντια και ειδικά καθαριστικά ορμούν για να εξολοθρεύσουν τον «εχθρό»!  Φυσικά δεν είναι μόνες!
 
Η Κιμ έχει το τρόπο της να βάζει και τους «ένοχους» ιδιοκτήτες να… πέφτουν στα γόνατα και να τρίβουν πατώματα και επιφάνειες. Όσο διαρκεί η μάχη με τα μικρόβια, η Άντζι και η Κιμ μάς αποκαλύπτουν μυστικά των καθαριστικών προϊόντων του εμπορίου, συνταγές για χειροποίητα απολυμαντικά αλλά και επιστημονικές πληροφορίες για τον τρόπο που πολλαπλασιάζονται τα μικρόβια στα σεντόνια, τα χαλιά ή τα πόμολα της πόρτας!

Τελικά, πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος ότι το σπίτι του είναι πράγματι καθαρό; Οι απαντήσεις έρχονται κάθε Κυριακή στις 17:15, στον Alpha !!!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10