Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.08.2011 | 10:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μεθοδεύεται η... αρπαγή της ωραίας Κάτιας ;

Μεθοδεύεται η... αρπαγή της ωραίας Κάτιας ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Σε μήλον της έριδος είναι πολύ πιθανό να μεταμορφωθεί η Κάτια Δανδουλάκη ! Βλέπετε, από την μία μεριά την γνωστή ηθοποιό θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του με κάθε τρόπο το Mega και από την άλλη οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 σχεδιάζουν να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση, διεκδικώντας την για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αν μπορεί δε η Κάτια να πάει... ΑΝΤ1 από την στιγμή που θα την βλέπουμε να παίζει στην "Ζωή της άλλης" στο Mega ; Αν το θελήσει φυσικά και μπορεί, γιατί μην ξεχνάτε η δέσμευσή της με το Mega επίσημα ισχύει μόνο μέχρι και τις γιορτές. Δηλαδή με το Mega είναι δεσμευμένη μόνο μέχρι τα Χριστούγεννα, εποχή όπου και θα πέσει η αυλαία στην άκρως επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού.

Αμέσως μετά, η Κάτια θα είναι τηλεοπτικά ελεύθερη και ωραία και έτσι οι διοικητικοί του καναλιού του Αμαρουσίου, σχεδιάζουν να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και να προσπαθήσουν να πείσουν την ηθοποιό να κάνει τηλεόραση και στο β΄μισό της σεζόν, κρατώντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ολοκαίνουργια καθημερινή σειρά που ετοιμάζουν.

Ετσι κι αλλιώς οι διαπραγματεύσεις της Κάτιας για να εμφανιστεί στην νέα καθημερινή σειρά του Mega , "Εξίσωση" από Γενάρη και μετά δεν καρποφόρησαν λόγω οικονομικών διαφορών.

Και για να γυρίσουμε και πάλι στα του ΑΝΤ1, σας μιλάω φυσικά για την σειρά που έχει καταθέσει στο κανάλι ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης και η οποία έρχεται για να ενταχτεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από Γενάρη, στην προσπάθεια του καναλιού να... αναστήσει στους πίνακες τηλεθέασης την πολύπαθη ζώνη του 7.00 με 8.00 το απόγευμα.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 12:35

Top 10