Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.06.2011 | 10:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Metropolis" ! Πρωτοποριακή ξένη σειρά - ντοκιμαντέρ έρχεται στο Mega...

Metropolis ! Πρωτοποριακή ξένη σειρά - ντοκιμαντέρ έρχεται στο Mega...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μετά το δικαστικό θρίλερ "Damages" με την Γκλεν Κλόουζ το οποίο στις 21 του μήνα τραβά την αυλαία στο Mega, ακόμα μία ξένη σειρά εντάσσεται στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού και κάνει πρεμιέρα την ίδια ακριβώς μέρα ή μάλλον... νύχτα.

Πρόκειται για την σειρά , "Metropolis", η οποία ουσιαστικά είναι μία σειρά με έντονα μέσα της τα στοιχεία του ντοκιμαντέρ. Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη τηλεοπτική πρόταση την οποία αξίζει κανείς σίγουρα να χαζέψει.

Η καινούρια αυτή τηλεοπτική σειρά του Mega, είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, με στοιχεία - όπως σας είπα ήδη -ντοκιμαντέρ και με βάση το διαδίκτυο, το οποίο  παρακολουθεί παγκόσμια θέματα και θέτει προβληματισμούς και αναζητά απαντήσεις.

Η ραχοκοκκαλιά του πργράμματος είναι το διαδίκτυο και ξεκίνησε από το κρατικό κανάλι της Ολλανδίας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο εξετάζει σε βάθος ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα σε διάφορες κοινωνίες σε επίμαχα θέματα.
Μέσω τοπικών ανταποκριτών μαθαίνουμε τις ιδιομορφίες κάθε κοινωνίας και συναντούμε άπειρους συνηθισμένους αλλά και εξαιρετικούς πολίτες, οι οποίοι αφηγούνται ιστορίες, που δεν γίνονται μεν πρωτοσέλιδα, αλλά σίγουρα αποτελούν μέρος της ζωής μας...  

 

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10