“Μίλα”… Ο ολοκαίνουργιος τίτλος της Τατιάνας !

Αεράκι ανανέωσης θα φυσήξει φέτος για τα καλά στην καθημερινή, απογευματινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η Τατιάνα βλέπετε, ετοιμάζεται για ακόμα μία φορά να κάνει την ανατροπή και να τολμήσει σε δύσκολες τηλεοπτικές εποχές που άλλοι προτιμούν τα… σίγουρα, – μιας και δεν λέει να ρισκάρεις – , να συνεχίσει το τηλεοπτικό της ταξίδι, προχωρώντας παρακάτω με κάτι διαφορετικό !

Ναι, οι εκπλήξεις που μας ετοιμάζει φέτος η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολλές και όπως καταλαβαίνετε, ξεκινούν ακόμα κι από τον τίτλο ! “Μίλα” είναι ,λοιπόν, ο ολοκαίνουργιος τίτλος της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, ο οποίος ανακοινώθηκε μάλιστα και επισήμως από το Star…

“…Νέο concept για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Και η αρχή γίνεται από τον τίτλο, θα είναι μονολεκτικός… «Μίλα».
Μαζί με την Τατιάνα, 3 γυναίκες πολύ διαφορετικές σε χαρακτήρα, νοοτροπία, θέλω, θα συζητούν όλα όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους. Δηλαδή για σχέσεις, άντρες, παιδιά, μόδα, ομορφιά, κ.λ.π.
Κριτήριο της επιλογής ήταν οι γυναίκες αυτές να είναι πετυχημένες, έξυπνες, με προσωπικότητα και σημαντική πορεία κάθε μία στο χώρο της.
Στην παρέα σχεδόν κάθε μέρα θα βρίσκεται και ένας επώνυμος καλεσμένος για να γίνεται η συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα και ζωντανή…”

Αυτά, για να πάρετε μία πρώτη γεύση απ ΄ότι μας ετοιμάζει και μόλις έχουμε νεότερα, να είστε σίγουροι πως θα σας τα μαρτυρήσουμε αμέσως ! Αλλωστε, μην νομίζετε μέχρι και σε ΄μας με το… σταγονόμετρο μας τις δίνει τις πληροφορίες…

Παράλογο; Δεν απαντάει, άρα λογικό !

Read More

And More