“Μουρμούρα”: Δες για πρώτη φορά τα όλα τα ζευγάρια της σειράς παρέα! Παλιοί και νέοι μια αγκαλιά…

Είμαι φαν της “Μουρμούρας”. Το ομολογώ… Είναι από τις σειρές εκείνες που έχω πραγματικά αγαπήσει και μαζί τους έχω περάσει πολλά όμορφα βράδια, πλημμυρισμένα γέλιο, ρομαντισμό, αλλά και αλήθεια. Γιατί αν το καλοσκεφτείς, η “Μουρμούρα” δεν κάνει τίποτα άλλο, από το να αντικατοπτρίζει την ίδια την ζωή.

Για την ακρίβεια, είμαι κολλημένη με την “Μουρμούρα” και αλήθεια τρελαίνομαι και για την “Βουλίτσα” μου (Ελένη Κοκκίδου) και για τον “Μηνά” (Αντώνης Αντωνίου), αλλά και για τον “Ηλία” (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και εννοεόται και για την “Μαρίνα” (Δάφνη Λαμπρόγιαννη). Από την άλλη μεριά στην μετά Βλάχου-Τριανταφυλλίδου εποχή, με κανένα άλλο νέο ζευγάρι δεν τρελάθηκα.

Και το θέμα δεν είναι το ότι δεν τρελάθηκα εγώ, αλλά δεν τρελάθηκαν και οι τηλεθεατές, γεγονός που έχει κάνει και τους ιθύνοντες του Alpha, κάθε χρόνο να αναζητούν και νέα πρόσωπα που έρχονται για να συμπληρώσουν αυτό το άκρως πετυχημένο τηλεοπτικό μωσαικό ανθρώπων και χαρακτήρων.’

Έτσι ,λοιπόν, οι νέοι κι αυτής της σεζόν βρέθηκαν, τα γυρίσματα άρχισαν και σήμερα ήταν η μέρα της πρώτης επίσημης φωγτογραφίας. Ξέρεις λατρεμένη, όπως βγάζαμε κάποτε στο… νηπιαγωγείο.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα ήταν η μέρα της επίσημης φωτογράφησης της “Μουρμούρας” για το νέο πρόγραμμα και φυσικά σήμερα ήταν η μέρα που παλιοί και νέοι έγιναν μία αγκαλιά.

Στη φωτογράφηση βρέθηκε και η διευθύντρια επικοινωνίας και γραφείου τύπου του Alpha Άννα Βλαβιανού, η οποία και θέλησε να μας δώσει μία μικρή γεύση από την brand-new παρέα που κατάφεραν να δημιουργήσουν για την σεζόν 2017-2018.

Έτσι, είδαμε για πρώτη φορά όλα τα ζευγάρια παρέα, μέσα από το χαρακτηριστικό “κλικ” που ανέβασε η Άννα στο instagram της. Ιδού τα… πειστήρια!

Όσο για το ποιά είναι τα νέα ζευγάρια; Ο Σπύρος Τσεκούρας και η Άννα Κουτσαφτίκη, αλλά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου.

Μάλιστα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι ο σύντροφος της Μαίρης Συντσάκη και η Μαρία Χάνου είναι η κούκλα κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου.

Read More

And More