“Μπαχάρ”: Ερχονται καταιγιστικές εξελίξεις…

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα προσεχή επεισόδια της τουρκικής σειράς «Μπαχάρ» που προβάλλεται καθημερινά από το Star στις 2.20 μ.μ. Η Εφσούν καταρρέει και χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση νεφρού. Η Χιουλγιά σπεύδει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Η Εφσούν παίρνει τελικά εξιτήριο, ενώ στη συνέχεια; Παρακολουθεί τη Χιουλγιά και καταλαβαίνει ότι κάτι σχεδιάζει. Η Χιουλγιά την βρίσκει να ψάχνει στο δωμάτιό της και ξεσπάει καβγάς. Ο Μεχμέτ – Εμίρ επεμβαίνει και τις χωρίζει, αλλά η Εφσούν μαθαίνει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της.

Συντετριμμένη, τρέχει στο πατρικό της όπου και βγάζει το νυφικό της Νουράν. Θέλει να το φορέσει. Φοβάται ότι δεν θα προλάβει να ντυθεί νύφη. Η Εφσούν καταρρέει στην αγκαλιά της Σουλτάν. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και περιμένει έναν δότη νεφρού.

Η Χιουλγιά έχει φροντίσει να τον βάλει σε ξενοδοχείο και εκβιάζει τον αδελφό της να της μεταβιβάσει όλη του την περιουσία για να βοηθήσει να σωθεί η ζωή της κόρης του. Ο Μεχμέτ – Εμίρ δέχεται. Ο δότης ζητάει ένα εκατομμύριο δολάρια από τη Χιουλγιά, η οποία και του τα δίνει. Ο δότης εμφανίζεται στο νοσοκομείο και η επέμβαση γίνεται μ’ επιτυχία. Αποκαλύπτεται σε όλους ο εκβιασμός της Χιουλγιά. Η Εφσούν μαζί με τη Σουλτάν ορκίζονται να εκδικηθούν τη Χιουλγιά για ό,τι έκανε εκμεταλλευόμενη την κατάσταση της υγείας της Εφσούν.

Η Σουλτάν βρίσκει ένα φάρμακο ικανό να τρελάνει τη Χιουλγιά. Εκβιάζοντας την Μπεϊζά, μπαίνει στην έπαυλη, όπου αλλάζει τα φάρμακα της Χιουλγιά και βρίσκει και ένα cd με τη φωνή της νεκρής μητέρας της. Η Μπεϊζά, νιώθοντας ότι απειλείται η ζωή της από τη Σουλτάν, ηχογραφεί ένα μήνυμα στο οποίο λέει όλη την αλήθεια για την Μπαχάρ και την Εφσούν, σε περίπτωση που της συμβεί κάτι κακό.
Η Μπαχάρ τσακώνεται με τον Ατές επειδή δεν επιθυμεί πια να φύγει κι εκείνος με τρόπο αυστηρό τής ζητάει να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον και στην οικογένειά της. Το ζευγάρι παύει να μιλάει.

Read More

And More