Μπελάδες για την Κατερίνα Καινούργιου!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κι αυτές οι μέρες… Οι μέρες που καταλαβαίνεις μόλις ανοίξεις τα μάτια σου, πως σήμερα δεν θα συναντηθείς με την… θετική πλευρά της ζωής, γιατί έτσι αποφάσισε το σύμπαν για σένα!

Με άλλα λόγια; Υπάρχουν και οι μέρες εκείνες που σου πάνε όλα στραβά από νωρίς το πρωί, μέχρι να έρθει η στιγμή και να ξαπλώσεις και πάλι στο κρεβάτι το βράδυ!

Μία τέτοια μέρα ,λοιπόν, είχε χθες η Κατερίνα Καινούργιου και παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια εμφανίστηκε σήμερα κανονικά στους δέκτες μας υπέρλαμπρη και μας είπε να… “Φτιάξουμε Καφέ”, τα νεύρα της δεν ήταν καλά, μιας και ήταν αρκετά ταλαιπωρημένη.

‘Ετσι, την έπιασε το παράπονο και είπε να μας εξομλογηθεί λατρεμένη τον… πόνο της και τον καημό της. Τι συνέβη ,λοιπόν, χθες στην Κατερίνα; Και τι δεν συνέβη… Και το ρεύμα της κόψανε και κλήση πήρε και μέχρι το… Τμήμα έφτασε η χάρη της.

Τι ακριβώς μας είπε το πρωί η παρουσιάστρια του Epsilon;

“…Η αλήθεια είναι πως είχα μία δύσκολη μέρα χτες! Το ρεύμα μου το κόψανε, γιατί ξέχασα να το πληρώσω, το δίπλωμα μου πήρανε, την άδεια μου πήρανε, κάτι είχε γίνει λάθος με την ασφάλειά μου, γιατί δεν είχε φανεί ότι είχα πληρώσει στο σύστημα… Εντάξει, έφταιγα, αλλά όλα καλά!”, δήλωσε αρχικά η Κατερίνα για να σπεύσει να συμπληρώσει:
“…Ήταν πολύ ευγενικός ο νεαρός αστυνομικός της τροχαίας, έπεσα στα πόδια του, του είπα σε παρακαλώ, αλλά ήταν αδέκαστος! Και οφείλω να ομολογήσω πως κάπως μου άρεσε που ήταν αδέκαστος, θα ξαναπάω σήμερα στο Τμήμα, και μετά θα πάω να τον βρω!…”
Αχ, ρε Κατερινάκι, λες να σε ματιάξανε;

Read More

And More