“Μπρούσκο”: Δραματικές εξελίξεις…

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.). Ο Σήφης καταθέτει στον ανακριτή για τον φόνο πίσω από το οινοποιείο κι ενώ ο Αχιλλέας ανησυχεί γι΄ αυτή την εξέλιξη, η Μελίνα δείχνει απορροφημένη από την πρώτη μέρα δουλειάς της στα γραφεία των Ματθαίων.

Η Αλκηστις ανακοινώνει στον Σήφη ότι θα συνοδεύσει τον Αλκιβιάδη στο Λονδίνο κι αυτός έξαλλος από ζήλια τη φτάνει στα άκρα. Ενα ατύχημα του μωρού της Μελίνας και του Αχιλλέα θα τους αναστατώσει και η αγωνία τους θα κορυφωθεί καθώς δεν ξέρουν ποιες θα είναι οι συνέπειες. Το μωρό φεύγει από την προσοχή της νταντάς και πέφτει από τις σκάλες. Και οι δυο τους τρέμουν για την πορεία της Σοφίας που πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή παρά το τελεσίγραφο που δίνει ο Σήφης στην Αλκηστη ότι θα χωρίσουν αν εκείνη ακολουθήσει τον Αλκιβιάδη στο Λονδίνο, η ίδια αποφασίζει να πάει. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα, έντρομοι, μεταφέρουν με σπασμούς τη μικρή Σοφία στο νοσοκομείο και καταρρέουν ακούγοντας τη διάγνωση των γιατρών. Μετά το τελεσίγραφο του Σήφη, η Αλκηστις επιστρέφει εσπευσμένα απ’ το Λονδίνο και τρέχει σπίτι του όπου διαπιστώνει ότι ο Σήφης πέρασε τη νύχτα του με μια άλλη γυναίκα.
Ο Αχιλλέας και η Μελίνα περνάνε δύσκολες στιγμές και η αγωνία τους κορυφώνεται, καθώς οι γιατροί τους πληροφορούν πως το υποσκληρίδιο αιμάτωμα που έχει το μωρό τους στο κεφάλι, κρύβει πολλούς κινδύνους.

Δίπλα τους στο νοσοκομείο βρίσκεται συνεχώς όλη η οικογένεια, ενώ η Στέλλα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον ξάδελφο της, τον νευροχειρουργό, που βρίσκεται στο Ντουμπάι. Η Αλκηστις, πολύ πληγωμένη από την απιστία του Σήφη, δεν θέλει να τον ξαναδεί, παρά τις προσπάθειές του να την προσεγγίσει.

Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας μπαίνουν σε μεγάλο δίλημμα όταν καλούνται να πάρουν μία απόφαση, η οποία ίσως στοιχίσει τη ζωή της μικρής Σοφίας. Ο Σήφης αναστατώνεται μαθαίνοντας τα νέα κι η Βασιλική φτάνει στην Κύπρο προκειμένου να συμπαρασταθεί στη φίλη της, ενώ η παρουσία της Αλεξάνδρας στο νοσοκομείο βάζει σε υποψίες τη Δήμητρα.

Νωρίτερα, αγνοώντας το ποιος είναι πραγματικά ο Αλκιβιάδης, ο Παύλος τού ζητά να βοηθήσει τη Χρυσάνθη ως δικηγόρος, στην υπόθεση τοκογλυφίας του Πάτροκλου.
Μια έκπληξη περιμένει τη Χρυσάνθη, όταν ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της και βλέπει μπροστά της τον Πάτροκλο. Στη συνέχεια ο νεαρός θα συλληφθεί και θα επιχειρήσει ν’ ανατρέψει τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, καταθέτοντας στις αστυνομικές Αρχές τη «δική του αλήθεια» για τον εμβολισμό του αυτοκινήτου που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του Σήφη και του Αχιλλέα…

Read More

And More