“Μπρούσκο”: Δραματικές εξελίξεις…

Δραματική τροπή παίρνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του “Μπρούσκο”. Ο Αχιλλέας, κρυφά από τη Μελίνα, έχει αποφασίσει να αξιοποιήσει μόνος του και χωρίς να ανακατέψει την αστυνομία, τα στοιχεία που θα του δώσει ο ντετέκτιβ σχετικά με την απαγωγή της Αγάπης.

O νεαρός επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω στην συγκεκριμένη υπόθεση. Αντίθετα: Θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος και να ανακαλύψει ποιοι θέλησαν να κάνουν τόσο μεγάλο κακό στην κόρη του και στην οικογένειά του.

Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα βαθύτατα προσβεβλημένη από την συμπεριφορά και τα λόγια του Νεκτάριου, παραμένει σταθερή στην απόφασή της να χωρίσουν, παρά τις προσπάθειές του να τα ξαναβρούν. Στο μεταξύ, στα Χανιά, ο Διαμαντής πηγαίνει στο σπίτι του Πάτροκλου και επιτίθεται με σφοδρότητα στη Δήμητρα, η οποία όμως δεν έχει σκοπό να αφήσει κανέναν πλέον να ανακατευθεί στη ζωή της.

Αντίθετα, παίρνει την απόφαση να πουλήσει όλη της την ακίνητη περιουσία στην Κύπρο, προκειμένου να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα μαζί με τον αγαπημένο της Πάτροκλο. Εν τω μεταξύ η Μελίνα αντιλαμβάνεται τα συνεχή ψέματα που της λέει ο Αχιλλέας και σίγουρη ότι κυνηγάει τους απαγωγείς της κόρης τους, ανησυχεί για την ζωή του. Ετσι αποφασίζει να κάνει κάποιες ενέργειες για να τον σταματήσει.

Στην Κύπρο τώρα, ο Πάτροκλος, προλαβαίνει να βγάλει απ’ τη μέση τον έναν συνεργό του κι απαγωγέα της μικρής Αγάπης, δευτερόλεπτα πριν εισβάλλουν στο σπίτι του τελευταίου, ο Αχιλλέας, ο Ματθαίος και ο Νεκτάριος, με την ελπίδα να μάθουν τον εγκέφαλο της απαγωγής.

Η Αστυνομία ψάχνει να βρει τον Πάτροκλο στα Χανιά, εκείνος όμως είναι στην Κύπρο με την Δήμητρα έχοντας καταφέρει να την πείσει να πουλήσει όλα της τα ακίνητα προκειμένου να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Ωστόσο για τον αδίστακτο άνδρα έχει ήδη ξεκινήσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση…
Ο Πάτροκλος μαθαίνει από τον αστυνόμο ότι ο Διαμαντής τον έχει «καρφώσει» για τη δολοφονία του γιου του Σηφαλάκη, προκειμένου να αθωώσει τον Σήφη. Η αντίδραση του Πάτροκλου θα είναι βίαιη και εκτός ορίων…

Read More

And More