“Μπρούσκο”: Επεισόδια πλημμυρισμένα έρωτα και πάθος έρχονται προσεχώς…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.). Παρά τις εκκλήσεις των αδελφών του να μη δοθεί συνέχεια, ο Ματθαίος δηλώνει ανυποχώρητος στην απόφαση να διεκδικήσει την κηδεμονία του γιου του, εξαγριώνοντας τον Σήφη, αλλά και τον Παύλο, ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να καθησυχάσει την Αναστασία που γίνεται αγρίμι στο άκουσμα και μόνο ότι θα της πάρει το παιδί ο Ματθαίος.

Παρότι η σχέση της Μελίνας και του Αχιλλέα περνάει μια δύσκολη καμπή, ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός, κάνοντας τον χρόνο να κυλάει ακόμα πιο επώδυνα και για τους δύο. Λίγο πριν από τον γάμο, όλοι έχουν πέσει πάνω στη Δάφνη να την αποτρέψουν να ομολογήσει στον Μύρο τα πάντα για το παρελθόν της.

Ομως η παρουσία ενός προσώπου στην εκκλησία πυροδοτεί τον θυμό του γαμπρού. Οπως ήταν αναμενόμενο, ο γάμος της Δάφνης και του Μύρου είναι άκρως επεισοδιακός, χαρίζοντας στους προσκεκλημένους άφθονο γέλιο, αλλά και αγωνία για το αν τελικά θα τελεστεί το μυστήριο.

Ο Σήφης με τον Διαμαντή τα λένε έξω απ’ τα δόντια και για πρώτη φορά ο πόλεμος μεταξύ τους είναι ανοιχτός και σφοδρός. Ο Αχιλλέας, λίγο πριν φύγει για Κύπρο, κάνει μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τη Μελίνα να τον ακολουθήσει.

Το ζευγάρι σε μια συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση καταλήγει να κάνει έρωτα, όμως αυτό μπερδεύει την κατάσταση ακόμα παραπάνω. Η Δάφνη κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να ενώσει και πάλι τον Αχιλλέα με τη Μελίνα, φέρνοντας το ζευγάρι σε δύσκολη θέση.

Ο πόλεμος που έχει ανοίξει ο Ματθαίος με την Αναστασία, με επίκεντρο το παιδί τους, θα αποβεί μοιραίος! Ο γιος τους μεταφέρεται σε απελπιστική κατάσταση στο νοσοκομείο. Τα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι δεν δίνουν πολλές ελπίδες για τη ζωή του και η Αναστασία με τον Ματθαίο ζουν τις χειρότερες στιγμές στη ζωή τους.

Read More

And More