“Μπρούσκο”: Ερχονται εξελίξεις που “κόβουν την ανάσα”!

Oπως θα παρακολουθhσουμε σύντομα στην ελληνοκυπριακή σειρά του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.), η Δήμητρα, έχοντας εξαγριωθεί απ’ τη διπλή ζωή του Νεκτάριου, επισκέπτεται την Αλεξάνδρα με επιθετικές διαθέσεις. Οι ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν στο Aμστερνταμ τόσο ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, όσο κι ο Σήφης με την Aλκηστη, θα διακοπούν απότομα απ’ την ξαφνική παρουσία εκεί του Αλκιβιάδη.

Η Aλκηστη σε πανικό αναγκάζει τον Σήφη, αλλά και τον Αχιλλέα με τη Μελίνα να αλλάξουν ξενοδοχείο. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο η Δήμητρα επιτίθεται στην Αλεξάνδρα, καθώς το πρόβλημά της είναι τα περιουσιακά στοιχεία του Νεκτάριου. Ο Αχιλλέας παίρνει τηλέφωνο τον γιατρό στην Κύπρο προκειμένου να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Μελίνας και η απάντηση του γιατρού θα αποτελέσει για το ζευγάρι μια μεγάλη έκπληξη.

Η ευτυχία του Αχιλλέα και της Μελίνας είναι απερίγραπτη, μπροστά στην προσμονή της απόκτησης ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους. Αντίθετα ο Σήφης δείχνει αποφασισμένος να χωρίσει με την Aλκηστη. Η συμπεριφορά της Δήμητρας γίνεται όλο και πιο επιθετική προς τον Νεκτάριο, ενώ η Αλεξάνδρα παίρνει την απόφαση να φύγει οριστικά απ’ την Κύπρο.

Στο μεταξύ οι ώρες περνούν κι ο Αλκιβιάδης περιμένει έξαλλος να εμφανιστεί η Aλκηστις, την ίδια στιγμή που εκείνη έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά του Σήφη! Ο Σήφης με την Αλκηστη τρομοκρατημένοι… βρίσκουν μια δικαιολογία να πει στον Αλκιβιάδη για τις τόσες ώρες απουσίας της.. εκείνος όμως είναι εκτός εαυτού και γίνεται βίαιος απέναντί της.

Η Aλκηστη ζητάει από τον Σήφη να φύγουν από το Aμστερνταμ, αφού φοβάται ότι ο Αλκιβιάδης της έστησε παγίδα για να την παρακολουθήσει.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αντρέας με τον Αλέξη μπλέκουν σε ένα επεισόδιο με κάποιον «μπράβο» του Αλκιβιάδη και ο Αντρέας πυροβολεί και τον σκοτώνει. Οι συνέπειες θα είναι τραγικές για όλους τους εμπλεκόμενους ήρωες της ιστορίας.

Read More

And More