“Μπρούσκο”: Ερχονται εξελίξεις που σοκάρουν!

Μέσα από μια απρόβλεπτη εξέλιξη, Σήφης και Μελίνα θα κληθούν να καταθέσουν κατ’ αντιπαράσταση για το έγκλημα στο οινοποιείο, ενώ Δάφνη και Μύρος θα ζήσουν στιγμές έντονου πάθους.
Οπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.), η απρόσμενη εμπλοκή του Διαμαντή στη συναλλαγή με τα «μπλε κρασιά» από την Ισπανία δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στον Αχιλλέα και στη Μελίνα, που βρίσκονται ακόμα στη Βαρκελώνη.
Κι ενώ ο Σήφης προσπαθεί να πείσει τον Διαμαντή να κάνει πίσω, αυτός αποδεικνύει ότι για μία ακόμα φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και αποκαλύπτει στον Σήφη πως γνωρίζει τα πάντα για τον φόνο στο οινοποιείο. Ετσι τον εκβιάζει και στη συνέχεια καταφέρνει να κλείσει μια συμφωνία ανταλλαγής μαζί του.
Μπροστά σ’ έναν νέο κίνδυνο οι εφιάλτες της Μελίνας ξυπνούν και πάλι κι οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί όταν ο Σήφης αποκαλύπτει σε εκείνη και στον Αχιλλέα με τι αντάλλαξε τη σιωπή του Διαμαντή. Το ζευγάρι μένει άναυδο στο άκουσμα της ανταλλαγής που έκανε ο Σήφης με τον θείο του. Ο νεαρός Γιαννακάκης τους διαβεβαιώνει ότι έχει έναν άσο στο μανίκι που ο Διαμαντής αγνοεί.

Εν τω μεταξύ λίγο ζαλισμένοι από το ποτό, λίγο η μοναξιά που νιώθουν, Δάφνη και Μύρος καταλήγουν μαζί στο κρεβάτι «φιλικά», την επόμενη ημέρα θα υποδυθούν πως δεν θυμούνται τίποτα με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

Η συνάντηση της Αναστασίας με τον Ανδρέα αποκαλύπτει ότι δεν είναι άγνωστοι ο ένας στον άλλο και ότι τους δένει μια παλιά σχέση από το παρελθόν που κόπηκε βίαια. Παράλληλα, βλέπουμε ότι ο Ανδρέας έχει κάποιες ύποπτες «εκκρεμότητες» με τον Αλκιβιάδη.
Ο Αχιλλέας συγκινείται με την απόφαση της Αλεξάνδρας και του Νεκτάριου να δώσουν στο μωρό τ’ όνομά του και έτσι αποφασίζει να τους προτείνει να το βαφτίσει εκείνος. Λίγο αργότερα η πιθανότητα ακόμα μιας εγκυμοσύνης της Δήμητρας πανικοβάλλει τον Νεκτάριο, που δείχνει έντονα τη δυσαρέσκειά του, εξοργίζοντας την γυναίκα του.

Ο Νεκτάριος δεν πτοείται και της ζητά σε επιτακτικό τόνο να κάνει άμεσα τεστ κυήσεως και στη συνέχεια να πάρουν από κοινού απόφασεις.

Από την άλλη, σύντομα θα γίνει και η βάφτιση του μωρού του με την Αλεξάνδρα, ένα μυστικό γεγονός που φέρνει όλους σε δύσκολη θέση, παρόλα αυτά είναι συμπαραστάτες.Η Αλκηστη δέχεται βίαιη επίθεση από τον Αλκιβιάδη, αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα στον Σήφη για γιατί φοβάται την αντίδρασή του.

Επιστρέφοντας στα Χανιά, η Μελίνα με τρόμο αντιλαμβάνεται ότι ο αστυνόμος είναι πλέον πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου του εγκλήματος που έγινε στο οινοποιείο.
Ο Σήφης κι ο Αχιλλέας με μεγάλη δυσκολία καθησυχάζουν για μία ακόμα φορά την κοπέλα. Η Αλκηστη παραξενεύεται με την εισβολή του Ανδρέα σπίτι της και με την επιθετικότητά του απέναντι στον Αλκιβιάδη.
Ο Σήφης δυσανασχετεί βλέποντας την Αναστασία ν’ αποτραβιέται απ’ τον Αλέξη, παρ’ όλα αυτά δέχεται να γνωριστεί με τον Ανδρέα. Η υπόθεση του εγκλήματος στο οινοποιείο δείχνει να παίρνει άσχημη τροπή, όταν αυτήν τη φορά ο αστυνόμος καλεί μαζί τη Μελίνα και τον Σήφη για μια νέα κατάθεση από κοινού…

Read More

And More