“Μπρούσκο”: Καταιγιστικές οι εξελίξεις…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής ελληνοκυπριακής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.). Ο Σήφης παίρνει μεγάλη χαρά όταν η Αλκηστη του ανακοινώνει ότι την επομένη φεύγουν για Αμστερνταμ.

Την ίδια στιγμή η Μελίνα παρακαλεί τον Αχιλλέα να μην τσακωθεί με τον Ματθαίο, παρ’ όλα αυτά τα δύο αδέρφια συγκρούονται άσχημα, αφού ο Ματθαίος συνεχίζει να θεωρεί τη Μελίνα πρόβλημα για την εταιρεία. Η Μελίνα, μετά από μεγάλη προσπάθεια πείθει τον Αχιλλέα να πάνε ταξίδι στο Αμστερνταμ, προκειμένου να καλύψουν τον Σήφη.

Στο μεταξύ, η Χρυσάνθη είναι πολύ ικανοποιημένη που κατάφερε να φέρει τον Σήφη στο σπίτι της και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους. Ο Διαμαντής εν όψει της δίκης του προετοιμάζει με τον Αλκιβιάδη τη γραμμή της υπεράσπισής του, αφού αυτήν τη φορά θέλει να αθωωθεί οριστικά.

Παρότι το ταξίδι στο Αμστερνταμ προσφέρεται για ρομαντικές και ξέγνοιαστες στιγμές των δύο ερωτευμένων ζευγαριών, ο Αχιλλέας κι η Αλκηστη δεν διστάζουν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για το «δέσιμο» που υπάρχει μεταξύ Σήφη και Μελίνας.

Στο μεταξύ, ο Διαμαντής επιπλήττει τον Πάτροκλο για τις επαφές που εξακολουθεί να διατηρεί με τη Δήμητρα, ενώ παράλληλα ο Νεκτάριος αποφασίζει ν’ αποκαλύψει στην τελευταία τα πάντα για τη διπλή ζωή που ζει. Η Δήμητρα παθαίνει νευρικό κλονισμό μετά την αποκάλυψη του Νεκτάριου για την Αλεξάνδρα και το μωρό και τα βάζει με όλους τους Ματθαίους.

Επίσης, στο Αμστερνταμ τόσο ο Αχιλλέας όσο και η Αλκηστη κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν μακριά τη Μελίνα από τον Σήφη, με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.Ωστόσο, η Αναστασία και ο Ματθαίος έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πως Αχιλλέας και Σήφης τούς έχουν πει ψέματα για το ταξίδι στο Αμστερνταμ.
Η Δάφνη και ο Μύρος ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν σε έναν μήνα και ο Χαρίδημος βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην απόγνωση, καθώς φοβάται την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού του. Εν τω μεταξύ, η μέρα της δίκης του Διαμαντή έχει φτάσει και όλοι έχουν αγωνία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Τέλος, η Μελίνα παρακαλεί τον Αχιλλέα να μην τσακωθεί με τον Ματθαίο, παρ’ όλα αυτά τα δύο αδέρφια συγκρούονται άσχημα, αφού ο Ματθαίος συνεχίζει να θεωρεί τη Μελίνα πρόβλημα για την εταιρεία

Read More

And More